Filtre

Pret

Pret

 • 249,00 lei - 933,00 lei

Categorii Blog

Categorii Blog

Experiente cadou

 • Iti doresti ca darul tau sa fie diferit si unic? Iti place sa daruiesti momente memorabile si buna dispozitie?
 • Nu stii exact gusturile, marimile si culorile preferate ale celor dragi si vrei sa surprinzi?
 • Te gandesti la daruri utile care, in timp, nu sunt supuse adaptarii?
 • Simti, ca si noi, ca in unele situatii nu sunt produsele cele care ne fac sa ne simtim mai aproape si conectati?

Inseamna ca ai ajuns unde trebuie in Atelierul nostru.

Iti propunem Cadouri Experiente, special analizate, alese, pregatite si personalizate impreuna cu partenerii si colaboratorii nostri din tara, profesionisti in domeniu, astfel incat sa oferi experiente de neuitat!

 • Voucherele Experiente Cadou au o valabilitate de 6 luni, se pot plati doar prin card bancar si se transmit electronic pe adresa de email indicata de dvs.;
 • Va invitam sa accesati link-ul urmator pentru: Termeni si conditii pentru Experiente Cadou

Subcategorii

Filtre active

 • 0 Review(uri) 

  Sedinta Tratament Corporal Slabire Localizata si Anticelulita BodyShape, 30 de minute

  437,00 lei

  Am croit pentru tine un cadou feminin si surprinzator: tratament corporal pentru relaxare si buna dispozitie, incredere in sine si amintiri placute. 

  Va fi un cadou perfect pentru mama, sora, prietena sau sotia ta!

  BodyShape este un protocol unic aBeauty Clinique si un tratament corporal neinvaziv ce contribuie la reducerea celulitei si remodelarea corporala a zonelor in care sportul sau dieta nu mai fac fata. Apar rezultate rapide datorita a 4 tehnologii ce actioneaza simultan: radiofrecventa, infrarosu, vacuum, pulsat si role mecanice. Eficienta crescuta este data si de adancimea automata a radiofrecventei care se situeaza intre 2 și 20 mm.

  Ultimele produse in stoc
 • 0 Review(uri) 

  Sedinta Tratament Corporal Slabire Localizata prin Criolipoliza CryoLipo la -11 °C, 1 aplicator

  897,00 lei

  Am croit pentru tine un cadou feminin si surprinzator: tratament corporal pentru relaxare si buna dispozitie, incredere in sine si amintiri placute.  

  Va fi un cadou perfect pentru iubita, sora, mama, prietena ta!

  CryoLipo este un protocol unic aBeauty Clinique si unul dintre cele mai puternice tratamente de slabire localizata prin criolipoliza datorita temperaturii de pana la -11 °C la care se ajunge in siguranta si care distruge 4 din 5 tipuri de acizi grasi. Cand se produce apoptoza in urma tratamentului, acizii grasi distrusi sunt eliminati din organism pe cale natrurala, prin sistemul limfatic. Se adresează persoanelor cu mai mult tesut adipos ca tratament de baza in slăbirea localizata. Ofera rezultate ce constau in reducerea in circumferinta incepand cu 21 de zile de la prima sedinta.

 • 0 Review(uri) 

  Sedintă Tratament Facial Curatare, Intinerire si Hidratare DermaFrac Rejuvenate

  807,00 lei

  Am croit pentru tine un cadou feminin si surprinzator: tratament facial pentru relaxare si buna dispozitie, incredere in sine si amintiri placute! 

  Va fi un cadou perfect pentru iubita, sora, mama, prietena ta!

  DermaFrac Rejuvenate este un tratament facial care contribuie la reducerea ridurilor si a cearcănelor prin trei actiuni din cadrul aceluiasi tratament: curatare, stimulare, infuzie. Pielea devine mai curata datorita curatarii de la inceput, mai ferma datorita stimularii producției de colagen cu microace si mai tanara datorita infuziilor de acid hialuromnic, peptide, vitamine si antioxidanti.

 • 0 Review(uri) 

  Sedinta Tratament Corporal Fermitate si Slabire Localizata SonicSlim M

  1.637,00 lei

  Am croit pentru tine un cadou feminin si surpinzator: tratament corporal pentru relaxare si buna dispozitie, incredere in sine si amintiri placute.

  Va fi cadoul perfect pentru mama, sora, prietena sau sotia ta!

  SonicSlim este un protocol de tratament unic aBeauty Clinique ce contribuie la slabirea localizata și tratarea lipsei de fermitate a pielii prin tehnologie noua cu ultrasunete concentrate de înalta intensitate și cu doua autofrecvente de adâncime pentru eficienta specifica tipului de tesut.

 • 0 Review(uri) 

  Sedinta Tratament Facial Pete, Intinerire si Hidratare DermaFrac Lighten

  807,00 lei

  Am croit pentru tine un cadou feminin si surprinzator: tratament facial pentru relaxare si buna dispozitie, incredere in sine si amintiri placute.

  Va fi cadoul perfect pentru mama, iubita, sora, prietena sau sotia ta!

  DermaFrac Lighten este un tratament facial de uniformizare a texturii tenului care contribuie la reducerea ridurilor si a cearcanelor prin trei actiuni din cadrul aceluiasi tratament: curatare, stimulare, infuzie. Pielea devine mai curata datorita curatarii de la inceput, mai ferma datorita stimularii productei de colagen cu microace si mai tanara si mai uniforma datorita infuziilor de acid hialuromnic, peptide, vitamine si antioxidanti.

 • 0 Review(uri) 

  Sedinta Tratament Corporal Slabire Localizata si Anticelulita BodyShape, 40 de minute

  577,00 lei

  Am croit pentru tine un cadou feminin si surprinzator: tratament corporal pentru relaxare si buna dispozitie, incredere in sine si amintiri placute. 

  Va fi un cadou perfect pentru mama, iubita, sora, prietena sau sotia ta!

  BodyShape este un protocol unic aBeauty Clinique si un tratament corporal neinvaziv ce contribuie la reducerea celulitei si remodelarea corporala a zonelor in care sportul sau dieta nu mai fac fata. Apar rezultate rapide datorita a 4 tehnologii ce actioneaza simultan: radiofrecventa, infrarosu, vacuum, pulsat si role mecanice. Eficienta crescuta este data si de adancimea automata a radiofrecventei care se situeaza intre 2 si 20 mm.