Produse noi

Produse noi

Categorii Blog

Categorii Blog

Atelierul de Daruri Sustine Magazinul Online de Fapte Bune Leru.ro

In: Daruri Pe: Comentarii: 0

Atelierul de Daruri sustine Magazinul online de fapte bune Leru.ro

Magazinul online de fapte bune Leru.ro este un proiect fain si indraznet al unor oameni misto si serios implicati in comunitate. Campania este realizata de Openhub, in parteneriat cu Thecon si Fundatia Comunitara Galati, sustinuta de #ADitude si @Adquest Image.

Atelierul de Daruri a fost membru membru activ in Noaptea Elfilor-Construim impreuna magazinul faptelor bune, eveniment premergator lansarii Leru.ro, proiect caritabil care are ca scop construirea celui mai mare magazin online de fapte bune, unde galatenii sunt invitati sa doneze expertiza, servicii si produse pentru strangerea de fonduri, ce urmeaza a fi utilizate pentru sustinerea unor proiecte cu impact in comunitatea locala.

Fondurile stranse prin vanzarea acestora vor fi donate catre:

StiintescuGalati
Fondul Stiintescu este o miscare nationala de reenergizare a educatiei STEM care-i incurajeaza pe cei pasionati sa le arate copiilor – prin experiment, activitati practice si joc – acea latura a disciplinelor stiintifice care cu greu poate fi descrisa in manuale. Stiintescu, a carui menire e sa-i ajute pe copii sa descopere sensul ultim al stiintelor, le ofera mentorilor – profesori, elevi, studenti, profesionisti din toate domeniile – finantari, resurse, indrumare, sprijin.
Mai multe detalii pe https://galati.stiintescu.ro/.

Proiectul #Generatii
Centrul Generatii este un proiect care transforma centre sociale de tip after-school in micro-comunitati care implica copii, tineri si varstnici pentru rezolvarea problemelor sociale. Aducem impreuna persoane apartinand mai multor generatii si cream cadrul in care varstnicii si copiii socializeaza, invata lucruri noi, se ajuta si sprijina reciproc. Orice centru Generatii este un centru de zi pentru copii cu situatii financiare dificile. Copiii si tinerii beneficiari invata sa respecte batranetea, gasesc in varstnici caldura bunicilor pe care i-au pierdut sau pe care nu i-au avut niciodata, invata din experienta si povestile de viata ale seniorilor, sunt asistati la teme.

Cu ajutorul tuturor celor care au achizitionat sau vor achizitiona daruri de pe www.leru.ro, Programele Stiintescu Galati si #CentrulGeneratii sunt acum mai aproape de comunitate si de o educatie care sa dureze.

Hai si tu alaturi de elfii primului magazin online de fapte bune!

#lerItBe #iLer #iFler #SustineEducatia #magazindefaptebune #impreunalivramemotii#doneaza#cadou, cadouri#Craciun

Comentarii

Lasa un comentariu