Categorii Blog

Categorii Blog

Atelierul De Daruri Te Invata Cum Sa Ingrijesti Florile

In: Daruri Pe: Comentarii: 0

Atelierul sculpteaza sentimente din plante.

Florile sunt pline de viata si aduc mereu doar zambete si bucurie atunci cand le oferi cu toata inima!

In atelierul nostru selectam cu grija toate florile si acordam atentie chiar si celor mai mici detalii, astfel incat cadoul tau sa se transforme intr-o experienta de neuitat.

Zilnic livram gratuit in mun. Galati buchete, aranjamnte, plante sau atentii pline cu dragoste catre persoana draga tie.

Daca te pregatesti de o zi de nastere, urmeaza un eveniment sau doar doresti sa-i spui multumesc si cat de mult o iubesti comanda de pe Atelierul de Daruri buchetul perfect cu un singur click. Poti alege dintre doua categorii de flori: Flori naturale sau Flori naturale criogenate.

Produsele sunt realizate handmade, individual, fiind usor diferite intre ele. Fiind vorba de creatie si arta, nu doar mana designerului poate sa difere, ci inclusiv florile si plantele care, prin natura lor, sunt naturale si unice. Inclusiv florile si plantele din aceeasi specie difera usor una de cealalta, acest lucru patrandu-le caracterul unic. De asemenea, procesul lor de crestere este diferit si ele pot diferi usor fata de fotografia prezentata pe site. Sezonalitatea anumitor sortimente de flori si plante determina deopotriva varietatea acestora, dar si disponibilitatea lor. Toate produsele sunt realizate handmade, iar fiecare produs in parte este unic.

Florile din Atelierul de Daruri pot contine materiale uscate sau conservate, suport de sticla, lemn, metal sau plastic burete floral, pamant, flori la fir, plante verzi, plante cu flori, plante cu fructe, plante cu legume, fructe, legume sau alte elemente de decor.

Cum ingrijim florile?

Daca ai primit un buchet sau aranjament din flori naturale, o planta sau flori criogenate si vrei sa dainuiasca cadoul primit, astfel incat sa te bucuri cat mai mult de el si sa iti aduca un viu zambet pe buze, iti lasam in continuare cateva mici detalii care fac ca darul sa dureze si sa arate cat mai natural.

Daca ai daruit un buchet sau aranjament din flori naturale, o planta sau flori criogenate, ajuta persoana draga cu informatii simple dar precise despre ingrijirea florilor, astfel incat sa  o surprinzi prin interesul si grija ta!

Dorinta noastra este sa te bucuri cat mai mult de florile sau plantele primite si incercam sa iti venim in sprijin cu o serie de recomandari in ceea ce priveste ingrijirea lor. Astfel!

 • Vasul folosit pentru depozitarea florilor se clateste bine inainte de folosire!

 • Primul pas, inainte de a introduce florile in apa este sa tai 1-2 cm din tulpinile florilor!

 • La fiecare 2-3 zile incerca sa inlocuiesti apa, sa tai 1-2 cm din tulpinile florilor si sa clatesti bine vasul!

 • In cazul aranjamentelor de flori realizate in burete floral, pentru a evita uscarea buretelui floral, adauga in fiecare zi putina apa!

 • Incearca sa uzi plantele si aranjamentele de plante periodic, astfel incat solul sa fie mereu umed. Te rugam sa ai in vederea si sa verifici ca unele aranjamentele cu plante si unele terarii pot fi realizate in vase si recipiente care nu permit drenarea apei in exces!

 • Iti amintim ca uscarea solului sau udarea excesiva a acestuia, duc la deteriorarea plantelor!

 • Udarea plantelor se poate face si prin folosirea unui fertilizator achizitionat distinct de catre tine din magazinele sau sectoarele specializate. Pentru dilutia ingrasamantului, te rugam sa urmaresti cu atentie instructiunile de pe eticheta acestuia!

 • Daca ai achizitionat aranjamentele cu plante si terarii, acestea pot contine muschi verde natural. Acesta este conservat si nu are nevoie de apa, prin urmare, evita, cand adaugi apa plantelor udarea acestuia!

 • Iti amintim ca terariile sunt aranjamentele cu plante realizate in recipiente de sticla inchise sau cu capac. Pentru acestea nu este nevoie de o udare periodica, este nevoie de o reglare a umiditatii din interiorul vasului. In situatia in care pe peretii vasului observati un condens excesiv, aranjamentul trebuie lasat descoperit pentru a permite evaporarea excesului de apa. In schimb, daca solul pare uscat, adauga putina apa plantei!

 • Pastreaza florile, aranjamentele florale, plantele, terariile sau aranjamentele cu plante ferite de razele directe ale soarelui si departe de sursele directe de caldura sau aer conditionat!

Produsele realizate din materiale uscate sau conservate in suport de sticla, lemn, metal sau plastic, materiale precum muschiul conservat (denumit si licheni stabilizati) si plantele si florile conservate (denumite si stabilizate sau “criogenate”) isi pastreaza aspectul pentru cativa ani in urmatoarele conditii:

 • produsele vor fi pastrate numai la interior, in spatii aerisite, cu o umiditate normala si o temperatura intre 15 si 30 grade C;

 • produsele nu trebuie niciodata udate;

 • produsele nu trebuie expuse la soare (raze UV), sau in actiunea directa a surselor de caldura/ frig (calorifer, aer conditionat);

 • trebuie evitate atingerea sau pipairea produselor;

 • produsul va fi sters de praf doar prin folosirea unui pamatuf din pene.

Te rugam sa ai in vedere ca atat muschiul conservat cat si plantele si florile conservate nu au nevoie de apa. In ciuda tuturor informatiilor care circula pe internet (de exemplu: muschii conservati cresc foarte greu, acestia absorb umiditatea din aer, au nevoie sa fie pulverizati cu apa), iti aducem la cunostinta ca muschiul conservat, plantele si florile conservate NU cresc si NU au nevoie de apa. Apa nu este in beneficiul acestora si determina ca produsele sa se decoloreze, sa se usuce si sa devina casante si favorizeaza aparitia mucegaiului.

Temperatura medie, recomandata, de pastrare a florilor este de 16-18 grade C. Temperatura medie, recomandata, de pastrare a plantelor este de 18-20 grade C! Aceste produse pot contine burete floral, pamant, flori la fir, plante verzi, plante cu flori, plante cu fructe, plante cu legume, fructe, legume sau alte elemente de decor. Acestea nu sunt destinate consumului uman.

Te rugam sa te asiguri ca ai verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii inainte de a-l cumpara.

Iti oferim gratuit, livrare flori Galati pentru orice comanda de flori pe care o faci pe website-ul nostru https://atelieruldedaruri.ro

Comentarii

Lasa un comentariu