Categorii Blog

Categorii Blog

Bijuteriile din sticla Murano. Cadouri unicat. Varietate de culori si forme

In: Daruri Pe: Comentarii: 0

Piese unice din sticla de Murano simbol al elegantei, cadouri unice desavarsite!

Faurita numai în zonele speciale ale Venetiei, sticla de Murano este si va in continuare un motiv de delectare a elegantei feminine. Atelierul de Daruri a ales cu grija piese create de lucratorii sticlei Murano care urmeaza inca tehnicile invatate cu multi ani in urma.

Bijuteriile din sticla Murano apar in foarte multe colectii extraordinare care pot, cu usurinta, sa adauge culoare garderobei tale. Multe femei si barbati adora designul suberb si culorile acestui tip unic de bijuterii.

Suntem mandrii sa va oferim cadouri care sa va dea ocazia de a surprinde cu un dar unic persoana iubita. Pasiunea pentru frumos, lucrul manual si atentia la detalii au transformat bijuteriile in piese delicate pe care tu si cei dragi le puteti purta cu drag si bucurie!

Descopera COLECTIA MURANO din ATELIERUL DE DARURI si trasmite eleganta prin cadoul tau!

www.atelieruldedaruri.ro/70-bijuterii-sticla-murano

Livram in toata tara, iar in mun. Galati LIVRAREA este gratuita!

Un pas inapoi in timp, prin istorie.

In Italia, la 3 km de Venetia, se afla insula Murano, devenita port comercial prosper inca din secolul VII. Insula Murano a devenit centrul crearii sticlei venetiene in 1291, cand topitoriile de sticla au fost mutate din Venetia pentru a reduce riscul incendiilor. Pe atunci, lucratorii care confectionau sticla Murano, detineau importante cunostinte despre tehnologia sticlei; de exemplu, ei erau singurii europeni care stiau sa fabrice oglinzi. In consecinta, se bucurau de o pozitie sociala inalta si alte privilegii.

Republica Venetiana era foarte aspra pentru a pastra si retine unicul sau mestesug, iar pedepsele pentru dezertori erau extrem de dure, mesterilor nu li se permitea sa paraseasca zona Venetiei.

Efecte magice in bijuterii pline de istorie, culoare, magie.

Efectul magic al sticlei Murano este motivul pentru care aceasta sticla este atat de cunoscuta in industria de bijuterii. Bijuteriile din sticla Murano pot fi folosite cu usurinta pentru a insufleti orice outfit prin varietatea de culori si forme.

Poti alege modele multicolore sau culori comune ca rosu, verde, albastru, lila, roz, si galben si te poti bucura de un succes enorm daca le oferi drept cadou persoanelor dragi.

Comentarii

Lasa un comentariu