Produse noi

Produse noi

  • Bratari cuplu - infinit - argint 925, snur reglabil

    69,00 lei -24,00 lei 45,00 lei
    0 Review(uri) 

Categorii Blog

Categorii Blog

Cadouri secret santa - Cele mai bune idei pentru o surpriza placuta

In: Daruri Pe: Comentarii: 0

Cadouri secret santa - Cele mai bune idei pentru o surpriza placuta

Este din nou perioada aceea plina de magie din an când s-a pornit minunatul Secret Santa de la birou. In speranta ca sentimentele sunt de recunostinta si ai placerea daruirii in secret, Atelierul de Daruri iti este alaturi pentru a putea face cel mai frumos cadou din biroul tau. Craciunul este despre a darui, iar Secret Santa este ocazia perfecta pentru ca spiridusul din tine sa mestereasca, sa puna piesa cu piesa si sa creeze cel mai de efect cadou. Ai nevoie de un atelier si de unelte? Cadouri Secret Santa minunate sunt croite in Atelierul nostru. Uite câteva exemple:

Cadouri Secret Santa - Flori criogenate

Frica noastra cea mai mare, atunci când incercam sa facem un cadou surpriza, este cantitatea de sentimente pe care cadorisitul traieste vis-a-viz de ceea ce noi am crezut a fi un cadou perfect. Pentru a garanta ca tu vei fi un Santa Secret de succes, ne-am gândit ca trebuie sa iti reducem sansele de a da gres! Asadar, cum poti sa oferi un cadou care sa reziste cât mai mult timp, sa fie frumos, dar si sa aminteasca de un anumit moment din viata? Cea mai buna solutie o gasesti in sacul de cadouri al Mosului: florile criogenate sunt reprezentante ale eternitatii, al frumusetii si sensibilitatii.

Oferind o floare criogenata faci mai mult decât sa iti duci la bun sfârsit responsabilitatea de Mos Secret, dar reusesti sa oferi si o modalitate de pastrare a unei amintiri daruind un obiect care va rezista in timp, iar odata cu el si intreg prezentul clipei de a darui cu dragoste si fericire. Vezi aici lista noastra de flori criogenate: https://atelieruldedaruri.ro/90-flori-naturale-criogenate

Cadouri Secret Santa - Croieste cadou

Foarte probabil, ai ajuns la noi in Atelier pentru ca ai nevoie de ajutor in a gasi cadoul perfect. Sau poate nu ai fost facut sa faci pe spiridusul, dar totusi iti doresti sa impresionezi un sef.

Asadar, nu iti oferim doar o idee de cadou, ci un generator de cadouri pentru toate gusturile. Croitorul de daruri are marea responsabilitate de a creea cadouri de efect de fiecare data când tu ai nevoie sa impresionezi pe cineva cu un cadou ce are toate elementele necesare. In croitorul nostru de daruri poti combina intr-un singur cadou pâna la 3 elemente distincte. Vei avea câta putina magie din fiecare: bijuterii, flori si delicii dulci.

Cadouri Secret Santa - Bijuterii sticla Murano

Secret Santa este un moment important, fie ca are loc la birou sau chiar la scoala unde colegii sunt mereu cu ochii pe tine. Atelierul de Daruri vrea sa iti ofere solutii cu care sa impresionezi cât de mult posibil persoana cadorisita. Ca sa poti impresiona pe cineva, ai nevoie de un cadou unicat, special sau cu multa valoare sentimentala.

Bazându-ne pe asta, am facut pentru tine disponibile bijuteriile din sticla de Murano care sunt fabricate doar dintr-o sticla special conceputa intr-un singur loc de pe glob, in Venetia, aproape de insula Murano.

Vrei sa faci un cadou special? Bijuteriile de Murano sunt solutia!

Daca sfaturile noastre ti-au fost de ajutor, am vrea sa auzim acest lucru. Da-ne un mesaj si spune-ne cât de fericit a fost cadorisitul tau. Pentru mai multe idei de cadouri, acceseaza https://atelieruldedaruri.ro

Comentarii

Lasa un comentariu