Categorii Blog

Categorii Blog

Galati in siguranta

In: Root Pe: Comentarii: 0

Atelierul de Daruri sustine campania #GalatiInSiguranta. Sprijinim supereroii din spitale.

COVID-19 este o pandemie in desfasurare. Romania si intreaga omenire sunt intr-o cursa contracronometru cu noul coronavirus SARS-COv-2. Pana la descoperirea unui tratament specific si a unui vaccin, dat fiind faptul ca resursele spitalelor sunt limitate, Atelierul de Daruri s-a alaturat Fundatiei Comunitare Galati in campania de strangere de fonduri pentru sustinerea supereroilor din linia 1, respectiv fondul #GalatiinSiguranta.

Fundatia Comunitara Galati a decis sa isi canalizeze resursele catre provocarea Covid-19 si a transformat evenimentul #SemiMaratonGalati, programat pe 24 mai in campania de strangere de fonduri pentru achizitia de materiale necesare in spitale pentru a mentine Galatiul in Siguranta.

Organizatie non-guvernamentala si non-profit, Fundatia Comunitara Galati, mobilizeaza resursele comunitatii pentru a satisface nevoile comunitatii si pentru a dezvolta o infrastructura locala a filantropiei – unde lideri informali, ONG-uri si companii – pot sa se intalneasca, sa lucreze si sa produca o schimbare pozitiva, cu efect multiplicator. Mai multe detalii despre proiectele Fundatiei si oportunitatile pentru a sustine Galatiul gasesti pe: https://fundatiacomunitaragalati.ro/despre-noi/

Atelierul de Daruri sustine campania #GalatiInSiguranta si doneaza 10% din incasarile lunii aprilie pentru a ajuta personalul medical sa faca fata provocarii Covid-19, prin achizitia de materiale necesare cadrelor medicale: kituri de testare Covid-19, masti si manusi de protectie, alcool sanitar, dezinfectanti. Alege un cadou de pe www.atelieruldedaruri.ro si 10% din suma comenzii tale va merge catre fondul #GalatiInSiguranta.

Paseste alaturi de noi in aceasta hora a generozitatii!

De asemenea, am creat o bratara speciala, un simbol de solidaritate, pentru a fi daruita celor care au nevoie de incurajari in aceasta perioada, prietenilor din sistemul sanitar: medici, asistenti, infirmieri, personal suport. Vom dona toate incasarile obtinute din vanzarea acestor bratari simbol pentru achizitia de materiale necesare in spitalele din jud. Galati. Primele bratari deja au plecat catre purtatori si impreuna cu ele au fost daruite: apreciere, emotie si bunatate.

Daca si tu vrei sa te implici alaturi de Atelierul de Daruri comanda de aici bratara „Totul va fi bine” https://atelieruldedaruri.ro/bratari-femei/891-bratara-banut-totul-va-fi-bine-argint-925-snur-reglabil-.html

Comentarii

Lasa un comentariu