#MomenteMagice la Targul de Craciun de la Shopping City Galati.

In: Daruri Pe: Comentarii: 0

Intre 13 si 15 decembrie impreuna cu artisti si maestri talentati am fost la #Momente Magice la Tragul de cRcaiun de la Shopping City Galati. Au fost 3 zile pline de magie, voie buna si o selectie rafinata de cadouri minunate pentru un decembrie de vis.

A fost despre OAMENI, CADOURI, CRACIUN.  

Oameni

Am trait senzatia aia misto tare cand oamenii abia intalniti sunt faini, sunt deschisi si pozitivi, sunt preocupati de ceilalti. Cu expozantii, super oameni, ne-am schimbat cadouri si experiente, iar alaturi de ei si de clienti am depanat povesti, am ras incontinuu, am impartasit temeri si bucurii.

A fost multa voie buna, zeci de persoane preocupate de nevoile si dorintele celor dragi, multe daruri marca #Atelieruldedaruri au ajuns sa bucure sarbatorile galatenilor. Ceea ce ne-a entuziasmat cel mai mult azi au fost felicitarile pe care le-am primit pentru calitatea cadourilor propuse si povestile cu fiecare in parte.

Cu totii au primit bucurosi povestea noastra, au apreciat dedicarea si pasiuena cu care lucram, calitatea produselor si centrarea pe feedback-ul clientilor. Acest lucru este pentru noi cel mai bun si sanatos combustibil sa ne facem in continuare treaba de care noi sa fim mandrii in primul rand.

Cadouri

Standul Atelierul de Daruri a fost plin de cadouri unice si inedite, de la aranjamente din flori si ornamente speciale de iarna, la bijuterii deosebite. Fiecare cadou din Atelierul de Daruri a fost personalizat cu dragoste de echipa noastra de elfi.

Cadourile marca #AtelieruldeDaruri pot fi achizitionate de pe www.atelieruldedaruri.ro. Iata de avem pregatit in Atelier: 

Bijuteriihttps://atelieruldedaruri.ro/10-bijuterii

Accesorii vestimentarehttps://atelieruldedaruri.ro/41-fashion

Flori si Cutia de Daruri (livrare doar in mun. Galati)https://atelieruldedaruri.ro/12-flori-si-aranjamente-florale

 

Craciun

Mai presus de tot, pe parcursul celor 3 zile am intarit ideea ca sarbatoarea Craciunului este despre oameni si momente, despre bunatate si zambete. Sarbatoarea Craciunului nu este doar despre petreceri, cadouri, mese imbelsugate.

Noi, cei din Atelier, nu credem ca de Craciun trebuie sa fii mai bun. Noi avem convingerea ca putem fi mai buni in fiecare zi prin lucrurile si actiunile marunte care ne sunt la indemana, prin omenie si respect pentru cei de langa noi.
Craciunul pentru noi este despre cat de norocosi suntem pentru faptul ca existam si putem sa ne bucuram alaturi de cei dragi de nasterea Domnului.

La final de targ va multumim tuturor pentru experienta!

Si da, am avut #MomenteMagice in Atelier.

Craciun Fericit, dragi prieteni!

Comentarii

Lasa un comentariu