Categorii Blog

Categorii Blog

Vara sarbatoreste-ti prietenii cu un cadou Atelierul de Daruri!

In: Daruri Pe: Comentarii: 0

Vara sarbatoreste-ti prietenii cu un cadou Atelierul de Daruri!

Atelierul de Daruri nu pierde nicio ocazie pentru a recompensa pe aceia dintre dvs. care vara nu ezita sa isi bucure prietenii, familia, pe toti cei dragi, cu un cadou surprinza marca Atelierul de Daruri.  Astfel ca am lansat pana pe 12.08.2020 un concurs de vara unde poti castiga unul din cele 3 premii create cu migala, dragoste si multa bucurie pentru tine: 

Bratara Simbol Fluture – Aur 14 K 585 cu snur din matase reglabil: https://bit.ly/30fzx7Z

Cercei cu tortita Fluturi – Argint 925https://bit.ly/3fd37iR

Voucher cadou in valoare de 110 lei:

premii

Bratara Simbol Fluture este din aur 14K 585 cu snur din matase, vine asezata pe un suport cartonat, frumos invelita intr-un plic asortat, impreuna cu certificatul de calitate ce atesta autenticitatea materialelor folosite.

Cercei cu tortita Fluturi sunt cercei din Argint 925 decupati cu fluturasi care se vor primi cutie eleganta, impreuna cu certificatul de calitate ce atesta autenticitatea materialelor folosite.

Voucher cadou in valoare de 110 lei. Voucher-ul este valabil in perioada 14.08.2020 – 31.08.2020 si se poate folosi pentru achizitii de bijuterii pe site-ul https://atelieruldedaruri.ro/. Acesta nu se poate folosi pentru achizitia de flori, produse fashion sau experiente cadou. Daca produsul achizitionat are un pret mai mare decat valoarea voucherului se va achita diferenta de pret. Voucher-ul nu include pretul transportului, acesta se va achita distinct.

Participa La Concursul Verii In Atelierul de Daruri! Iata cum te inscrii in concurs:

• Alege de pe www.atelieruldedaruri.ro cadoul care ti-a placut cel mai mult!
• Scrie intr-un comentariu la aceasta postare care este acesta si elementul care face un cadou perfect si eticheteaza un prieten!
• Like la pagina noastra de Facebook si un share public la postare!

Extragerea va avea loc in data 14.08.2020 prin intermediul site-ului commentpicker.com

Regulamentul concursului “Vara sarbatoreste-ti prietenii cu un cadou Atelierul de daruri" este disponibil aicihttp://atelieruldedaruri.ro/regulament_concurs_summer.pdf

Mult succes tuturor, dragi prieteni! Nu ezitati sa ne contactati pe contact@atelieruldedaruri.ro. 

Comentarii

Lasa un comentariu