INGRIJIREA BIJUTERIILOR ȘI A ACCESORIILOR

S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. garanteaza si isi asuma ca toate bijuteriile din argint produse si comercializate sunt verificate si certificate, au o puritate de 92.5% si poarta marcajul directiei ANPC - Metale si Pietre Pretioase care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat.

S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. detine Autorizatie eliberata de ANPC pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase.

Produsele din sticla de Murano sunt produse originale, realizate integral manual cu sticla de Murano, dupa tehnicile antice ale maestrilor venetieni. Micle imperfectiuni, bule de aer si micile diferente dimensionale sau de nuanta nu pot fi considerate defecte, fiind o dovada a faptului ca sunt lucrate manual.

Bijuteriile din sticla de Murano sunt insotite de certificat de autenticitate emis de producator fapt care atesta originalitatea si calitatea exceptionala a produsului si un saculet de catifea.
Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.
SC ATELIERUL DE DARURI SRL garanteaza ca produsul achizitionat este conform cu fotografia prezentata.

Toate componentele metalice ale bijuteriilor SC ATELIERUL DE DARURI SRL sunt din argint 92.5, mai putin unele charmuri swarovski placate cu argint sau bijuteri Murrano care contin elemente de inox sau sunt inobilate cu foita de aur (se precizeaza acest lucru in descrierea bijuteriei).

Bijuteriile SC ATELIERUL DE DARURI SRL nu contin elemente sudate. Elementele de prindere sunt rezistente si de cea mai buna calitate. Ulterior puteti merge la orice bijuterie pentru a suda zalele, pentru un plus de siguranta. Nu ne asumam resposabilitatea pentru desprinderea sau pierderea componentelor unei bijuterii.

Pe bijuteriile alcatuite din mai multe piese sau cu charmuri atasate pot aparea in timp mici zgarieturi. Este o consecinta fireasca, valabila atat pentru argint, cat si pentru orice tip de metal.
Bratarile se realizeaza conform criteriilor pe care dvs. le transmiteti (ex: bratara dama, marime S). Ideal este sa ne trasmiteti printr-un mesaj dimensiunea finala pe care o doriti (ex: bratara dama, dimensiune finala 16.5cm). Orice modificare/inlocuire ulterioara a snurului implica costuri suplimentare.

Bijuteriile SC ATELIERUL DE DARURI SRL nu sunt realizate pentru a fi purtate de copii. Acestea contin elemente ce se pot desprinde si pot fi inghitite. Singurele bijuterii potrivite pentru copii sunt bratarile cu banut simplu, personaje desene animate si snur reglabil. Chiar si in acest caz, acestea trebuie purtate sub atenta supraveghere a parintilor.

In veea ce priveste ingrijirea produselor va mentionam ca argintul, fiind metal pretios, in anumite conditii, oxideaza, proces natural prin care acesta se acopera cu un strat galbui- maroniu mat, dand metalului pretios un aspect tern. De asemena, un aspect important in ingrijirea argintului este sa tineti cont de faptul ca acesta poate oxida chiar si nefiind purtat, doar prin simplul contact cu aerul, iar argintul tratat cu rodiu beneficiaza de o rezistenta mai mare la procesul de oxidare.

Comportamentul bijuteriilor din argint variaza in functie de mai multi factori precum: conditiile in care a fost purtata bijuteria, conditiile de pastrare si ambalare, de reactia ph-ului dvs cu argintul, factori care determina inclusiv timpii de oxidare ai argintului. Snururile folosite pentru bijuteriile noastre sunt din piele naturala (mai putin unde se precizeaza un alt material din care sunt realizate).

Ceasurile puse in vanzare pe site-ul nostru, pentru o buna si indelugata functionare trebuie sa fie utilizate in conditiile de pastrare impuse de fiecare furnizor in parte pe care este necesar sa le consultati inainte de momentul achizitionarii si pe care le intelegeti si asumati prin exprimarea acordului dvs. vis-a-vis de temenii si conditiile descrise pe acest site.

Pentru orice problema legata de mecanism, este necesar a se consulta garantia internationala ce este livrata impreuna cu produsul achizitionat. Este necesar sa va informati corect cu privire la situatiile in care orice produs se poate inlocui la sectiunea aferenta din acest site.

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii inainte de a-l cumpara.