Toate preturile afisate pe www.atelieruldedaruri.ro sunt finale si nu contin TVA, S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. fiind inregistrata ca societate neplatitoare de TVA.
Preturile afisate pe www.atelieruldedaruri.ro sunt exprimate in LEI.
Ne dorim ca totul sa fie cat mai simplu pentru dvs. si pentru comenzile online pe site, puteti alege oricare dintre metodele noastre de plata:

NUMERAR LA LIVRARE

Bijuteriile se platesc ramburs – coletul este achitat in momentul predarii de catre firma de curierat agreata. Din motive de securitate, in cazul in care optati pentru plata la livrare prin ramburs, nu se pot efectua comenzi mai mari de 500 lei.

PLATA PRIN CARD

Plata prin card se face intr-un mod securizat, prin parteneriul nostru: mobilPay.
La finalizarea comenzii, in momentul in care selectati "Plata prin card", si veti fi redirectionat catre platforma partenerului nostru mobilPay.
Plata online se poate efectua cu cardul personal sau cel de firma.
Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Cardurile debit sau credit acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD.

Datele necesare pentru finalizarea oricarei tranzactii, sunt urmatoarele:

  • Codul unic al cardului, adica toate cifrele de pe fata cardului;
  • Data de expirare;
  • Ultimele trei cifre de pe spatele cardului.

Buchetele, aranjamentele florale naturale, aranjamentele din plante, plantele in ghiveci, florile naturale criogenate, aranjamentele florale criogenate terariile, voucherele, gift cardurile, cardurile experintele, transmise electronic pe adresa de email indicata de dvs. si articolele fashion (imbracaminte, incaltaminte, genti, accesorii) NU se pot plati la livrare, direct la curier, se pot plati doar prin card.

ASPECTE LEGATE DE PLATA

Va rugam sa aveti in vedere ca procesarea comenzii si darea ei in lucru se va realiza doar dupa confirmarea incasarii de catre institutia bancara.

Cu titlu informativ, pentru platile interbancare (plati din alte banci) efectuate pana la ora 12:00 in timpul zilei, in general, banii sunt transferati in aceeasi zi. Pentru platile interbancare efectuate dupa ora 12, in general banii vor fi transferati in dimineata zilei imediat urmatoare. Pentru platile intrabancare (din Banca Transilvania), banii sunt transferati aproape instantaneu. Orarul mentionat anterior este strict informativ, S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. nu este raspunzatoare in nici un fel pentru intarzierile cauzate de operatiunile de decontare intre banci, si nici pentru alte motive care intarzie virarea banilor in cont.

Pentru produsele fashion orice modificari si anulari sunt acceptate doar daca S.C. ATELIERUL DE DARURI SRL NU a plasat comanda distribuitorului, comanda care va avea status „rezervat” si S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. nu a efectuat plata.
Prin urmare, nu mai este posibil sa se intervina modificari/anulari dupa ce S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. a confirmat plata distribuitorului, iar comanda este procesata si transmisa logisticii.
Daca expedierea pentru produsele de fashion esueaza din cauza unei adrese sau a unui refuz incorect nejustificat si dovedit din partea ta, atunci se va emite o factura pentru costurile de transport.
Daca pentru produse fashion plata nu se efectueaza in termen de 24 de ore, atunci comanda expira.

Se poate intampla sa existe erori in tranzactiile bancare care sa intarzie inregistrarea si procesarea comenzii de catre noi din motive care nu tin de S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L.
In cazul unui mesaj din partea bancii sau in cazul in care observati ca tranzactia pe contul dumneavoastra nu a fost efectuata, va rugam sa ne semnalati acest fapt in scris la contact@atelieruldedaruri.ro.
Onorarea comenzilor poate fi intarziata de eventualele probleme care pot aparea in tranzactiile bancare. Regretam si ne cerem scuze pentru orice intarziere si vom face tot posibilul sa limitam efectele neplacute ale acestor incidente. Mentionam ca nu detinem controlul acestor situatii, nu vom putea fi trasi la raspundere pentru acest fapt

FACTURARE

Modalitatea de plata aleasa si preturile sunt specificate in confirmarea de comanda pe care o veti primi pe email. Orice comanda efectuata pe www.atelieruldedaruri.ro va fi procesata si data in lucru doar dupa confirmarea efectuarii platii.

Factura fiscala se va emite pe numele platitorului, persoana fizica sau juridica. Va revine dvs, acesta obligatia sa ne furnizati toate informatiile necesare in vederea intocmirii facturii in conformitate cu legile in vigoare.

Va aducem la cunostinta ca „Semnarea si stampilarea facturilor nu sunt obligatorii” - Conform articolului 155, si „Se pot transmite facturi prin mijloace electronice” - Alin. 6 din Codul fiscal, iar conform Codului fiscal art.155, alineatul 8, punctul c. Firma nostra nu este obligata sa puna la dispozitie factura in format fizic, ci doar in format electronic. La solicitarea dvs, putem trimite factura in format fizic, semnata si stampilata, prin curierat cu plata la destinatar. Chitanta/bon fiscal sunt eliberate doar pentru platile cu numerar de catre firma de curierat care v-a incasa in numele nostru in cont colector.

GARANTII SI RABURSARE PLATI

Daca nu s-a efectuat livrarea din motive care au tinut strict de S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. sau daca experienta achizitionarii produselor noastre a produs o nemultumire reala, dovedita si intemeiata oferim garantia rambursarii 100%.
Pentru rambursarea platii va rugam sa aveti in vederea conditiile explicite de la sectiunea returul produselor.

In acest caz, va rugam sa ne contacti pe adresa contact@atelieruldedaruri.ro sau la numarul de telefon 004 0770 890 244 pentru a ne semnala problemele intampinate.
In oricare dintre situatiile enumerate mai sus, singura optiune de compensare este rambursarea sumei platite. Nu se poate negocia nicio alta forma de compensare. Rambursarea sumei platite se va efectua in termen de maxim 14 zile.

RECLAMATII, PENALITATI SI TERMEN DE PLATA

Ne-am luat angajamentul sa va furnizam fericire atat prin produsele noastre cat si prin serviciile suport puse la dispozitie si satisfactia dumneavoastra este dimportanta pentru noi. In cazul in care intampinati orice fel de probleme va rugam sa va adresati in scris pe adresa de email la contact@atelieruldedaruri.ro.

Pentru rezolvarea oricarei reclamatii va rugam sa includeti datele dvs. de identificare, poze doveditoare ale produsului nemultumitor (daca este cazul). De asemenea, avem nevoie de detaliile de contact: telefon, adresa de email, numarul comenzii si orice alte detalii pe care le considerati relevante.
Puteti depune reclamatia in maxim 24 de ore de la receptionarea produselor. Termenul de solutionare a reclamatiilor este de 5 zile.

Vom incerca solutionarea unor eventuale probleme pe cale amiabila si numai dupa epuizarea modalitatilor amiabile se poate recurge la caile juridice.

Daca primim informatii gresite legate de livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii dupa remedierea erorii produse din cauze ce nu pot fi imputate companiei noastre.