POLITICA DE RETUR / ANULARE

In momentul In care ne-am angajat sa intram In mediul antreprenorial am constientizat ca avem obligatia morala de a promova standarde superioare si credem cu tarie ca vom crea o legatura de loialitate atat cu partenerii nostrii, cat si cu dvs. .
Astfel, orice problema legata de returnarea produselor se semnaleaza in maximunm 24 ore de la receptia de catre dvs. a produselor. Va asiguram de tot suportul nostru si de toata bunavointa pentru a fi complet multumit de achizitia facuta.

TERMENI DE RETURNARE

Produsele noastre se pot returna intr-un termen specific descris mai jos.

Bijuteriile handmade se pot returna in termen de 14 zile de la data in care produsul este receptionat fizic de catre dvs.

Florile naturale, aranjamentele florale naturale, aranjamentele din plante, florile criogenate si aranjamentele din flori criogenate si plantele in ghiveci, fiind produse perisabile, conform legii NU se returneaza .

Articolele fashion (imbracaminte, incaltaminte, genti, accesorii) se pot returna in termen de 5 de zile de la receptionare coletului in cazurile in care produsul livrat de dvs. nu corespunde cu produsul comandat pe site in ceea ce priveste masura, daca produsul este deteriorat si nu corespunde marca. In niciun caz care tine de schimbarea preferintelor dvs. produsul nu de va returna.

Valoarea Gift Cardului si a Cardului Experiente Cadou NU poate fi rambursata sau transformata in bani. Gift Cardul si Cardul Experiente Cadou NU pot fi returnate. Neutilizarea voucherului In perioada de validitate alocata duce la inactivarea acestuia. Perioada de valabilitate a voucherului nu poate fi extinsa.

RAMBURSAREA SUMEI PLATITE

Daca nu s-a efectuat livrarea din motive care au tinut strict de S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. sau daca experienta achizitionarii produselor noastre a produs o nemultumire reala, dovedita si intemeiata oferim garantia rambursarii 100% a platii. In acest caz, va rugam sa ne contactati pe adresa contact@atelieruldedaruri.ro. sau la numarul de telefon 004 0770 890 244 pentru a ne semnala problemele intampinate in maxim 24 de ore de la sesizarea problemei.

In oricare dintre situatiile enumerate mai sus, singura optiune de compensare este rambursarea sumei platite. Nu se poate negocia nicio alta forma de compensare. Rambursarea sumei platite se va efectua in termen de maxim 14 zile de la data la care ne-ai informat cu privire la aceasta decizie.

S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. ramburseaza sumele folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de tine pentru tranzactia initiala, cu exceptia platilor realizate prin curier (ramburs).Plata de comisioane/taxe aditionale in urma rambursarii nu intra in sarcina S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L.

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza: pentru comenzile achitate cu card online prin restituire in contul din care a fost efectuata plata; pentru comenzile achitate ramburs, restituire prin virament bancar in contul pentru care ne veti comunica codul IBAN, de 24 de caractere, precum si numele intreg al titularului cardului in termenul de 24 ore de semnalare a returului/anularii.

CONDITII DE RETURNARE

Va rugam sa va asigurati ca ai verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin inainte de a-l cumpara. Pentru a va oferi o experienta de cumparare fara griji, este important sa va asigurati de corectitudinea informatiilor comunicate in comanda scrisa. Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta reglementeaza raporturile comerciale dintre dvs. si S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L.

Nu se vor returna produsele care sunt realizate pe comanda la cererea ta si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: ''Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.''

Nu pot fi returnate produsele care sunt realizate corect, conform specificatiilor dvs. (transmise in comanda si confirmate ulterior de dvs. impreuna cu departamentul nostru de vanzari).

Nu se vor returna produsele gravate sau realizate conform indicatiilor tale, Conform OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor art. 16, litera c) sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut in art. 9-15 produsele gravate sau realizate conform indicatiilor tale. Legea completa este disponibila aici: pdf

Toate produsele pentru care se solicita returnarea sunt insotite de ambalajul original si factura doveditoare, acestea vor contine toate partile / elementele / accesoriile initiale, vor fi in aceeasi stare in care au fost livrate, nepurtate, fara urme de uzura sau rupturi sunt complete, cu toate accesoriile din componenta, in punga sau cutia originala.

Daca soliciti returnarea unui produs (in termenul legal), se vor returna si cadourile primite din partea S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L.
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Puteti face returul prin orice firma de curierat. In momentul predarii produsului catre firma de curierat, acesta trebuie impachetat corespunzator, in cutia sau punga primita, introdusa intr-un ambalaj cu protectie, pentru prevenirea deteriorarii in timpul transportului. S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. isi rezerva dreptul de a va trimite inapoi produsul, costul pentru transport fiind suportat de catre dumneavoastra, daca acesta nu indeplineste cu exactitate conditiile de returnare, rezervandu-ne dreptul de a nu rambursa contravaloarea produsului returnat in acest caz.

Costul transportului pentru produsele returnate este suportat de tine daca produsele nu sunt aduse personal la sediul S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L.
Pentru a va oferi produsele noastre la un pret avantajoas, acesta este un cost aditional pe care nu il putem suporta.
De asemenea, costul de transport pentru retur (schimbarea sau ajustarea produselor, acolo unde este cazul) va fi platit de dumneavoastra.

Daca pe comanda ta sunt mai multe produse achizitionate si returul se efectueaza doar pentru un singur produs costul transportului pentru produsele returnate este suportat de dvs. daca produsele nu sunt aduse personal la sediul S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L.

In colet se vor afla toate documentele primite initial si FORMULARUL DE RETUR completat si semnat de catre tine. FORMULARUL DE RETUR va veni in colet cu restul documentelor.

Adresa de retur este: municipiul Galati, judetul Galati, Strada ARMATA POPORULUI, Nr. 12, CAMERA 1, Bloc L6, Scara 3, Etaj 8, Ap. 105
Produsele NU se pot returna prin Posta Romana.

Bijuteriile handmade nu vor fi acceptate pentru returnare daca au fost purtate, prezinta urme de uzura datorate manevrarii defectuoase, urme de lovituri, zgarieturi sau orice deteriorari vizibile sau nu sunt insotite de ambalajul original si factura doveditoare.

Florile naturale, aranjamentele florale naturale, aranjamentele din plante, si plantele in ghiveci, florile naturale criogenate, aranjamentele florale criogenate si terariile, fiind produse perisabile NU se pot returna.

Vouchere cadou si cardurile experiente experiente daca nu sunt utilizate in perioada de validitate, acestea devin inactive, iar contravaloarea voucherului nu poate fi returnata. Perioada de valabilitate a voucherului nu poate fi extinsa.

Articolele fashion (imbracaminte, incaltaminte, genti, accesorii) nu se pot returna decat din urmatoarele motive: daca masura nu corespunde, daca produsul este deteriorat si nu corespunde marca comnadata. S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. va trimite pe email instructiunile necesare returnarii.
In cazul produselor defecte sau neconforme, trebuie facuta o cerere de returnare la adresa de mail in termen de 24 de ore de la receptia produsului. Daunele trebuie descrise in detaliu, iar fotografiile trebuie sa fie atasate care sa demonstreze. Va rugam sa trimiteti toate detaliile la urmatoarea adresa de email contact@atelieruldedaruri.ro.

Pentru retur se vor respecta termenii si conditiile descrise in acest capitol.

S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu rambursa In urmatoarele cazuri:

  • Produsul este deteriorat sau ambalajul original (cutie pentru pantofi, cutie pentru ochelari de soare, punga rezistenta la praf) lipseste sau este deteriorat;
  • Codul de retur si / sau numarul de ordine lipsesc.

Ne dorim sa ne imbunatatim activitatea, asa ca ne-ar ajuta feedback-ul dvs. si inainte de a returna orice, va rugam sa ne comunicati returul in scris, pe adresa de e-mail contact@atelieruldedaruri.ro.