Acest document prin continutul sau pune la dispozitia dumneavoastra Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.atelieruldedaruri.ro. In continuare veti regasi informatii cu privire la:

 1. INFORMATII GENERALE
 2. PRODUSELE ATELIERULUI DE DARURI
 3. INREGISTRAREA CA UTILIZATOR
 4. COMENZI
 5. METODE DE PLATA
 6. POLITICA DE LIVRARE A PRODUSELOR
 7. POLITICA DE RETUR/ANULARE
 8. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
 9. POLITICA DE COOKIES
 10. INFORMATII PRIVIND SIGURANTA DATELOR CLIENTILOR
 11. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA
 12. CONFIDENTIALITATE SI PUBLICITATE
 13. RESPECTAREA LEGILOR SI STANDARDELOR

1.INFORMATII GENERALE

Site-ul www.atelieruldedaruri.ro. este operat de:

SC ATELIERUL DE DARURI SRL,

Sediul: municipiul Galati, judetul Galati, Strada ARMATA POPORULUI, Nr. 12, CAMERA 1

Numar inregistrare Registrul Comertului: J17/597/2019

Cod de Inregistrare fiscala (CUI) 40750702

IBAN: RO17BTRLRONCRT0489330401

BANCA: Banca Transilvania

Capital social: 200 lei

Telefon: 004 0756 615 490

Email: contact@atelieruldedaruri.ro

Preturile afisate pe site NU contin TVA, SC ATELIERUL DE DARURI SRL fiind Inregistrata ca firma neplatitoatre de TVA.

Utilizarea prezentului site, respectiv accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site reprezinta un acord implicit al dvs. de respectare a termenilor si conditiilor enuntate In cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele care decurg din aceasta.

Folosirea site-ului www.atelieruldedaruri.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor enuntate mai jos, si prin urmare, va recomandam citirea acestora cu atentie.

Programul de lucru este: Luni - Vineri, orele 09:00 - 17:00.

Comenzile intrate dupa ora 17:00 vor fi confirmate telefonic in urmatoarea zi lucratoare, cu exceptia sarbatorilor legale.
Comenzile intrate dupa ora 17:00 in ziua de Vineri vor fi procesate, lucrate si livrate vor fi confirmate telefonic in ziua de Luni a saptamanii urmatoare, cu exceptia sarbatorilor legale.

In cazul in care aveti intrebari care nu sunt in legatura directa cu o comanda deja plasata, va rugam sa ne contactezi prin email la adresa contact@atelieruldedaruri.ro si incercam sa va raspundem in 4 ore in timpul programului de lucru si maxim 24 ore in afara programului de lucru.

SC ATELIERUL DE DARURI SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Versiunea cea mai recenta pentru termenii si conditiile asumate de societatea noastra poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul si vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul dumneavoastra explicit cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la www.atelieruldedaruri.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice care pot avea caracter potential daunator, ca nu contin omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirect cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-lui.
S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. nu este responsabila pentru daune de orice fel, pe care clientii sau oricare terte persoane le pot suferi ca rezultat al indeplinirii de catre S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor sau deteriorarea acestora.
In situatia in care S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. nu executa obligatiile sale, clientul va trimite o notificare scrisa companiei, pe email, la contact@atelieruldedaruri.ro. S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. va propune un plan de remedire si actiune de validat intre parti in termen de 5 zile lucratoare de la notificare.

Varsta minima pentru plasarea unei comenzi este 18 ani. Persoanele sub 18 ani pot efectua comenzi pe site, doar daca transmit impreuna cu comanda, si acordul scris al parintelui/tutorelui legal asupra prezentei liste de Termeni si Conditii la adresa de e-mail, contact@atelieruldedaruri.ro.

Comenzile de produsele alcolice plasate prin intermediul paginii noastre pot fi realizate de clientii care declara ca au implinit 18 ani pana la data plasarii comenzii, si ca destinatarul cadoului a implinit 18 ani pana la data livrarii, prin acceptarea prezentului document Termeni si Conditii.

Relatia partilor este guvernata de urmatoarele acte normative:

 • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor,
 • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor In cadrul contractelor Incheiate cu profesionistii,
 • Legea 365/2002 privind comertul electronic.
 • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor In relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor.

TERMENI SI DEFINITII

Cumparator = persoana fizica sau juridica ce emite o comanda pe site-ul www.atelieruldedaruri.ro

Vânzator = societatea SC ATELIERUL DE DARURI SRL, cu sediul In municipiul Galati, judetul Galati, strada Armata Poporului, nr. 12, Inscrisa In Registrul Comertului cu numarul J17/597/2019, cod de Inregistrare fiscala 40750702.

Site = domeniul www.atelieruldedaruri.ro si subdomeniile acestuia

Comanda = un document electronic ce intervine ca forma de comunicare Intre Vânzator si Cumparator prin care Vânzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa efectueze plata acestora

Contract = reprezinta o comanda confirmata de catre Vânzator

Partener = reprezinta persoana juridica cu care SC ATELIERUL DE DARURI SRL colaboreaza pentru furnizarea bunurilor si prestarea serviciilor

Bunuri = orice produs, inclusiv documentele mentionate In Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vânzator Cumparatorului ca urmare a Contractului Incheiat

Voucher = certificat care atesta contravaloarea activitatilor ce urmeaza a fi desfasurate de catre beneficiar

Validitatea voucherului = reprezinta perioada de timp dintre momentul achizitionarii acestuia de catre client si momentul maxim pâna la care beneficiarul/clientul poate sa desfasoare fiecare din activitatile incluse

Activitatea = prestatia unui partener inclusa pe voucher

Pachet = una, doua sau mai multe activitati combinat

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice pe site-ul www.atelieruldedaruri.ro Cumparatorul este de acord cu una sau mai multe dintre formele de comunicare (telefonic, e-mail, website, chat) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

In momentul in care Vanzatorul confirma comanda, acest lucru implica o acceptare completa a termenilor Comenzii, iar acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail/website/chat) din partea Vanzatorului catre Cumparaator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Pentru Vanzator o comanda neconfirmata nu are valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare in momentul confirmarii Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail/website). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel Incheiat.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe site vor sta la baza Contractului. Acestea vor fi completate de factura si certificatul de calitate si conformitate emise de catre Vanzator pentru Bunurile achizitionate acolo unde este in mod explicit descris acest aspect.

2. PRODUSE

Produsele prezentate pe S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. sunt produse si comercializare de SC ATELIERUL DE DARURI SRL. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs. Preturile afisate pe site NU contin TVA, S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. fiind inregistrata ca firma neplatitoatre de TVA.

BIJUTERII

S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L., este detinatoare a Autorizatiei eliberata de ANPC pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase, garanteaza si declara pe propria raspundere ca toate bijuteriile din argint produse si comercializate sunt verificate si certificate, au o puritate de 92.5% si poarta marcajul directiei ANPC - Metale si Pietre Pretioase care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat.

Bijuteriile S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. nu contin elemente sudate. Elementele de prindere sunt rezistente si de cea mai buna calitate. Ulterior puteti merge la orice bijuterie pentru a suda zalele, pentru un plus de siguranta. Nu ne asumam resposabilitatea pentru desprinderea sau pierderea componentelor unei bijuterii.

Pe bijuteriile alcatuite din mai multe piese sau cu charmuri atasate pot aparea in timp mici zgarieturi. Este o consecinta fireasca, valabila atat pentru argint, cat si pentru orice tip de metal.

Bratarile se realizeaza conform criteriilor pe care dvs. le transmiteti (ex: bratara dama, marime S). Ideal este sa ne trasmiteti printr-un mesaj dimensiunea finala pe care o doriti (ex: bratara dama, dimensiune finala 16.5cm). Orice modificare/inlocuire ulterioara a snurului implica costuri suplimentare.

Bijuteriile S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. nu sunt realizate pentru a fi purtate de copii. Acestea contin elemente ce se pot desprinde si pot fi inghitite. Singurele bijuterii potrivite pentru copii sunt bratarile cu banut simplu, personaje desene animate si snur reglabil. Chiar si in acest caz, acestea trebuie purtate sub atenta supraveghere a parintilor. Prezenta averizare exonereaza S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. de orice situatie ce ulterior achizitiei poate fi reclamata.

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Argintul este un metal pretios si in anumite conditii oxideaza. Oxidarea argintului este un proces natural prin care acesta se acopera cu un strat galbui-maroniu mat, dand metalului pretios un aspect tern. Argintul poate oxida chiar si nefiind purtat, prin simplul contact cu aerul. Argintul tratat cu rodiu are o rezistenta mai mare la procesul de oxidare. In functie de conditiile in care a fost purtata si pastrata, dar si in functie de reactia ph-ului dvs cu argintul, bijuteria poate oxida la un moment dat.

Toate componentele metalice ale bijuteriilor S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. sunt din argint 92.5, mai putin unele charmuri swarovski placate cu argint sau bijuteri Murrano care contin elemente de inox sau inobilate cu foita de aur (se precizeaza acest lucru in descrierea bijuteriei).

Snururile folosite pentru bijuteriile noastre sunt din piele naturala (mai putin unde se precizeaza un alt material din care sunt realizate). Snurul din piele nu este ferit de uzura in timp, dar purtat in mod corespunzator si ferit de umezeala si alti compusi chimici acesta va avea o rezistenta foarte mare.

PRODUSE CU FLORI SI PLANTE (BUCHETE FLORI, ARANJAMENTE FLORALE, ARANJAMENTE PLANTE, TERARII, PLANTE IN GHIVECI)

Produsele disponibile pe site-ul S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. pot contine materiale uscate sau conservate, suport de sticla, lemn, metal sau plastic burete floral, pamant, flori la fir, plante verzi, plante cu flori, plante cu fructe, plante cu legume, fructe, legume sau alte elemente de decor. Acestea nu sunt destinate consumului uman.

Toate fotografiile prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare, buchetele si aranjamentele pot diferi usor de fotografie in functie de stocurile disponibile si de mana designerului. Plantele pot diferi usor fata de fotografia prezentata de asemenea.

Produsele care contin flori sunt realizate handmade, individual, fiind usor diferite intre ele. Nu doar mana designerului poate sa difere, florile si plantele sunt naturale si unice. Chiar si cele din aceeasi specie difera usor una de cealalta. Da fiind faptul ca plantele cresc diferit, de aceea ele pot diferi usor fata de fotografia prezentata pe site.

Deoarece disponibilitatea anumitor sortimente de flori si plante difera in functie de sezon, sau in cazul in care un anumit sortiment nu exista pe stoc la un moment dat, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare. Daca schimbarea este majora, vom incerca sa te contactam pentru acord. Plantele de suport (frunze, verdeata) si vasele pot fi schimbate fara instiintare anterioara Daca nu reusim sa te contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara, vom considera ca avem acordul tau.

ARTICOLE FASHION (IMBRACAMINTE, INCALTAMINTE, GENTI, ACCESORII)

Podusele comercializate prin intermediul S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. sunt noi, in ambalajul original al producatorului. Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.
Continutul S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit prin colaborarea echipei SC ATELIERUL DE DARURI SRL cu reprezentantii ai partenerilor externi. S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L.si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare in prealabil.

VOUCHER EXPERIENTE CADOU

Pentru a putea intra in posesia voucherului, este necesara autentificarea sau inregistrarea pe site cu un cont nou. Odata autentificat pe site, utilizatorul poate alege cel mai potrivit cadou pentru persoana pe care si-a propus sa o surprinda.
Vouchere cadou - Cardul are o valabilitate de 6 luni si poate fi folosit pentru cumparaturile S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L de pe site pentru bijuteriile handmade, pentru florile naturale, criogenate, aranjamentele florale si criogenate, precum si pentru achizitia de plante. Voucherul se poate plati doar prin card bancar.
Cardul este livrat pe adresa ta de e-mail. La expirarea perioadei de valabilitate, acesta nu poate fi reinnoit sau folosit.
Cardul cadou poate fi folosit o singura data, pe toata perioada valabilitatii acestuia. Valoarea Gift Cardului nu poate fi rambursata sau transformata in bani. Gift Cardul nu poate fi returnat. In cazul in care pretul de achizitie este mai mare decat valoarea Gift Cardului, diferenta poate fi achitata prin card bancar.
S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L nu poate inlocui Gift Cardul in caz de furt, pierdere de pe adresa ta de email. Iti amintim: contrafacerea si utilizarea frauduloasa a Gift Cardului sunt pedepsite prin lege, iar cardul nu este utilizat in sistemul financiar-bancar. Achizitionarea si/sau utilizarea Gift Cardului implica acceptarea deplina a Termenilor si Conditiilor de pe www.atelieruldedaruri.ro.
Vouchere Vouchere experiente cadou - Cardul are o valabilitate de 6 luni si poate fi folosit pentru cumparaturile S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L de pe site pentru activitatile si pachetele propuse de societtaea noastra si colaboratorii sai.
Vouchere experiente cadou se pot plati doar prin card si se transmit electronic doar pe adresa de email indicata de dvs.
Validitatea unui voucher difera in functie de pachetul selectat si este mentionata in clar, in fiecare caz in parte la descrierea produsului.
Programarea pentru desfasurarea activitatiilor se va face de catre Benecifiar (dumneavoastar sau persoana pentru acre ati achizitionat) online, telefonic sau prin mail, direct la partenerii nostrii, conform instructiunilor mentionate pe voucher.
Pentru a fi validata programarea, Beneficiarul trebuie sa puna la dispozitie partenerilor datele sale de contact, precum si numarul / codul voucherului. Neutilizarea voucherului In perioada de validitate alocata duce la inactivarea acestuia. In acest caz, contravaloarea voucherului nu poate fi returnata. Perioada de valabilitate a voucherului nu poate fi extinsa.
Cardul este livrat pe adresa ta de e-mail. La expirarea perioadei de valabilitate, acesta nu poate fi reinnoit sau folosit.
Cardul poate fi folosit o singura data, pe toata perioada valabilitatii acestuia. Valoarea Gift Cardului nu poate fi rambursata sau transformata in bani. Cardul nu poate fi returnat.
S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L nu poate inlocui Cardul in caz de furt, pierdere de pe adresa ta de email. Iti amintim: contrafacerea si utilizarea frauduloasa a Cardului sunt pedepsite prin lege, iar cardul nu este utilizat in sistemul financiar-bancar. Achizitionarea si/sau utilizarea Cardului implica acceptarea deplina a Termenilor si Conditiilor de pe www.atelieruldedaruri.ro.

3. INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Site-ul www.atelieruldedaruri.ro poate fi accesat si vizitat fara a necesita autentificarea sau inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont). Autentificarea sau inregistrarea ca utilizator nu este necesara nici in momentul efectuarii unei comenzi.
Inregistrarea ca utilizator este recomandata pentru pastrarea istoricului comenzilor, salvarea adreselor favorite, si a datelor de facturare.

Inregistrarea ca utilizator se poate face cu adresa de email (necesita confirmare din email) sau contul de Facebook. Inregistrarea ca utilizator implica acceptarea prezentului formular Termeni si Conditii. Siteul www.atelieruldedaruri.ro nu inregistreaza/retine/utilizeaza sub nici o forma informatiile referitoare la datele de accesare ale emailului sau a contului de Facebook. www.atelieruldedaruri.ro nu interactioneaza pe cont propriu sau in numele utilizatorilor/vizitatorilor/clientilor cu contul acestora de Facebook respectiv Google Plus.

Te rugam sa ne semnalezi la contact@atelieruldedaruri.ro orice utilizare potential neautorizata a contului tau sau suspiciune de incalcare a securitatii in cazul unei comenzi efectuate pe site-ul nostru.

4. COMENZI

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii este permis oricarui Cumparator. Pentru motive justificate, S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel site-ul www.atelieruldedaruri.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Cumparatorul se poate adresa la adresa de mail contact@atelieruldedaruri.ro pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.

Comunicarea cu Vanzatorul se realizeaza prin interactiunea directa cu acesta sau prin intermediul adresei contact@atelieruldedaruri.ro. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta. Toate tarifele aferente Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate in LEI, S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. nefiind platitoare de TVA.

Produsele noastre pot fi achizitionate atat online, direct pe site, cat si la diverse targuri la care vom fi prezenti. S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R..L iti da posibilitatea sa comanzi direct pe site orice produs afisat in categoriile listate in bara de meniuri sau in alte locuri in care sunt afisate pe site. Efectuarea unei comenzi pe site-ul SC ATELIERUL DE DARURI SRL implica automat acceptarea Termenilor si Conditiilor generale..

Pentru a plasa o comanda online trebuie sa:

 • alegi produsul dorit;
 • citesti specificatiile, descrierea produsului, sa observi pretul si disponibilitatea lui;
 • daca este produsul potrivit pentru tine, selecteaza data livrarii, ora de livrare preferata, adauga un mesaj si extraoptiuni daca doresti si adauga produsul in cos;
 • in acest punct poti finaliza comanda ca si utilizator neinregistrat sau sa iti faci cont;
 • completezi datele de facturare;
 • completezi datele de livrare;
 • completezi orice alte observatii ai pentru noi;
 • selectezi metoda de plata;
 • citesti Lista de Termeni si Conditii si sa bifezi ca esti ai citit aceasta lista si ca esti de acord cu clauzele mentionate;
 • apesi butonul finalizeaza comanda;

Vei primi un email de confirmare a comenzii plasate, in care statusul comenzii este in curs de realizare.

Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa ne notifice imediat eventuale erori survenite S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. nu este responsabila pentru orice intarziere sau greseala de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, etc.

Dupa livrare vei primi un email in care statusul comenzii va fi - comanda a fost livrata si un email cu factura aferenta comenzii. Momentul trimiterii emailului de schimbare a statusului comenzii poate fi diferit de momentul efectiv al livrarii. Ne rezervam dreptul de a modifica statusul comenzii in 1 pana la 72 de ore de la livrare.

Modalitatile de plata agreate in cazul acestui tip de comanda sunt enumerate la sectiunea Modalitate de plata.

Confirmarea de comanda/Factura Proforma impreuna cu numarul unic de comanda vor fi trimise clientilor doar prin email la fiecare comanda noua plasata pe siteul www.atelieruldedaruri.ro. Clientul are obligatia de a verifica orice informatie furnizata in cadrul comenzii si de a ne anunta in cazul in care au survenit anumite erori in informatiile oferite. Orice sesizare (in scris prin email sau telefonic) se va face mentionandu-se numarul unic de comanda primit. In acest caz, clientii vor primi pe email Confirmarea de comanda actualizata.

5. METODE DE PLATA

Toate preturile afisate pe www.atelieruldedaruri.ro sunt finale si nu contin TVA, S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. fiind inregistrata ca societate neplatitoare de TVA. Preturile afisate pe www.atelieruldedaruri.ro sunt exprimate in LEI. Ne dorim ca totul sa fie cat mai simplu pentru dvs. si pentru comenzile online pe site, puteti alege oricare dintre metodele noastre de plata:

NUMERAR LA LIVRARE

Bijuteriile se platesc ramburs – coletul este achitat in momentul predarii de catre firma de curierat agreata. Din motive de securitate, in cazul in care optati pentru plata la livrare prin ramburs, nu se pot efectua comenzi mai mari de 500 lei.

PLATA PRIN CARD

Plata prin card se face intr-un mod securizat, prin parteneriul nostru: mobilPay. La finalizarea comenzii, in momentul in care selectati "Plata prin card", si veti fi redirectionat catre platforma partenerului nostru mobilPay.
Plata online se poate efectua cu cardul personal sau cel de firma.
Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
Cardurile debit sau credit acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD.

Datele necesare pentru finalizarea oricarei tranzactii, sunt urmatoarele:

 • Codul unic al cardului, adica toate cifrele de pe fata cardului;
 • Data de expirare;
 • Ultimele trei cifre de pe spatele cardului.

Buchetele, aranjamentele florale naturale, aranjamentele din plante, plantele in ghiveci, florile naturale criogenate, aranjamentele florale criogenate terariile, voucherele, gift cardurile, cardurile experintele, transmise electronic pe adresa de email indicata de dvs. si articolele fashion (imbracaminte, incaltaminte, genti, accesorii) NU se pot plati la livrare, direct la curier, se pot plati doar prin card.

ASPECTE LEGATE DE PLATA

Va rugam sa aveti in vedere ca procesarea comenzii si darea ei in lucru se va realiza doar dupa confirmarea incasarii de catre institutia bancara.

Cu titlu informativ, pentru platile interbancare (plati din alte banci) efectuate pana la ora 12:00 in timpul zilei, in general, banii sunt transferati in aceeasi zi. Pentru platile interbancare efectuate dupa ora 12, in general banii vor fi transferati in dimineata zilei imediat urmatoare. Pentru platile intrabancare (din Banca Transilvania), banii sunt transferati aproape instantaneu.
Orarul mentionat anterior este strict informativ, S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. nu este raspunzatoare in nici un fel pentru intarzierile cauzate de operatiunile de decontare intre banci, si nici pentru alte motive care intarzie virarea banilor in cont.

Pentru produsele fashion orice modificari si anulari sunt acceptate doar daca S.C. ATELIERUL DE DARURI SRL NU a plasat comanda distribuitorului, comanda care va avea status „rezervat” si S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. nu a efectuat plata. Prin urmare, nu mai este posibil sa se intervina modificari/anulari dupa ce S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. a confirmat plata distribuitorului, iar comanda este procesata si transmisa logisticii. Daca expedierea pentru produsele de fashion esueaza din cauza unei adrese sau a unui refuz incorect nejustificat si dovedit din partea ta, atunci se va emite o factura pentru costurile de transport. Daca pentru produse fashion plata nu se efectueaza in termen de 24 de ore, atunci comanda expira.

Se poate intampla sa existe erori in tranzactiile bancare care sa intarzie inregistrarea si procesarea comenzii de catre noi din motive care nu tin de S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L.
In cazul unui mesaj din partea bancii sau in cazul in care observati ca tranzactia pe contul dumneavoastra nu a fost efectuata, va rugam sa ne semnalati acest fapt in scris la contact@atelieruldedaruri.ro.
Onorarea comenzilor poate fi intarziata de eventualele probleme care pot aparea in tranzactiile bancare. Regretam si ne cerem scuze pentru orice intarziere si vom face tot posibilul sa limitam efectele neplacute ale acestor incidente. Mentionam ca nu detinem controlul acestor situatii, nu vom putea fi trasi la raspundere pentru acest fapt.

FACTURARE

Modalitatea de plata aleasa si preturile sunt specificate in confirmarea de comanda pe care o veti primi pe email. Orice comanda efectuata pe www.atelieruldedaruri.ro va fi procesata si data in lucru doar dupa confirmarea efectuarii platii.
Factura fiscala se va emite pe numele platitorului, persoana fizica sau juridica. Va revine dvs, acesta obligatia sa ne furnizati toate informatiile necesare in vederea intocmirii facturii in conformitate cu legile in vigoare.

Va aducem la cunostinta ca „Semnarea si stampilarea facturilor nu sunt obligatorii” - Conform articolului 155, si „Se pot transmite facturi prin mijloace electronice” - Alin. 6 din Codul fiscal, iar conform Codului fiscal art.155, alineatul 8, punctul c. Firma nostra nu este obligata sa puna la dispozitie factura in format fizic, ci doar in format electronic. La solicitarea dvs, putem trimite factura in format fizic, semnata si stampilata, prin curierat cu plata la destinatar. Chitanta/bon fiscal sunt eliberate doar pentru platile cu numerar de catre firma de curierat care v-a incasa in numele nostru in cont colector.

GARANTII SI RAMBURSARE PLATI

Daca nu s-a efectuat livrarea din motive care au tinut strict de S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. sau daca experienta achizitionarii produselor noastre a produs o nemultumire reala, dovedita si intemeiata oferim garantia rambursarii 100%.
Pentru rambursarea platii va rugam sa aveti in vederea conditiile explicite de la sectiunea returul produselor.

In acest caz, va rugam sa ne contacti pe adresa contact@atelieruldedaruri.ro sau la numarul de telefon 004 0770 890 244 pentru a ne semnala problemele intampinate.
In oricare dintre situatiile enumerate mai sus, singura optiune de compensare este rambursarea sumei platite. Nu se poate negocia nicio alta forma de compensare. Rambursarea sumei platite se va efectua in termen de maxim 14 zile.

RECLAMATII, PENALITATI SI TERMEN DE PLATA

Ne-am luat angajamentul sa va furnizam fericire atat prin produsele noastre cat si prin serviciile suport puse la dispozitie si satisfactia dumneavoastra este dimportanta pentru noi. In cazul in care intampinati orice fel de probleme va rugam sa va adresati in scris pe adresa de email la contact@atelieruldedaruri.ro.

Pentru rezolvarea oricarei reclamatii va rugam sa includeti datele dvs. de identificare, poze doveditoare ale produsului nemultumitor (daca este cazul). De asemenea, avem nevoie de detaliile de contact: telefon, adresa de email, numarul comenzii si orice alte detalii pe care le considerati relevante.
Puteti depune reclamatia in maxim 24 de ore de la receptionarea produselor. Termenul de solutionare a reclamatiilor este de 5 zile.

Vom incerca solutionarea unor eventuale probleme pe cale amiabila si numai dupa epuizarea modalitatilor amiabile se poate recurge la caile juridice.

Daca primim informatii gresite legate de livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii dupa remedierea erorii produse din cauze ce nu pot fi imputate companiei noastre.

6. POLITICA DE LIVRARE A PRODUSELOR

Datorita faptului ca fiecare dintre noi in orice experienta online de cumparare suntem incantati de posibilitatea unei livrari gratuite sau a unui cost de transport redus incercam sa va venim in intampinare. Astfel, in functie de categoria de produse propuse pentru dvs., livrarea se va face in toata tara prin intermediul firmelor de curierat rapid Fan Courier si DHL, precum si prin intermediul curierului propriu in mun. Galati, jud. Galati.

Ne bucuram sa va putem oferi transport GRATUIT pentru comenzi de articole vestimentare, flori si aranjamente florale fara a avea o limita de comanda.

Dat fiind faptul ca bijuteriile handmade presupun atat multa pasiune, cat si mult efort, motivare si determinare, pentru a vi le putea oferi la standarde de care sa fim mandri pentru transport se va achita o taxa de 19,06 lei la o comanda mai mica de 290 lei pentru plata cu cardul si 24.06 lei la plata ramburs in aria de acoperire Fan Courier

COST SI TERMEN DE LIVRARE

Livrarile se fac de Luni pana Vineri, in intervalul 09.00 – 18.00. Datorita programului firmelor de curierat, in weekend nu se fac livrari, exceptie fiind doar comenzile plasate pentru categoriile detaliate mai jos in municipiul Galati, judetul Galati, pentru care livrarea se va efectua prin curier propriu.

Termenul mediu de livrare prin curier este afisat pe pagina site-ului si este dinamic in functie de comenzi primite. Termenul de livrare este masurat in zile lucratoare. Prin termenul de livrare intelegem data la care coletul pleaca de la noi si nu data la care ajunge la tine.

Inainte de a livra coletul, veti fi contactat telefonic de catre curier pentru a confirma prezenta dumneavoastra la adresa mentionata.

Bijuterii, cost transport 19,06 lei la comenzi mai mici de 290 lei la plata cu cardul si 24.06 lei la plata rambur in aria de acoperire Fan Courier. Termen de livarere 2-5 zile.

Buchetele, aranjamentele florale naturale, aranjamentele din plante si plantele in ghiveci, florile naturale criogenate, aranjamentele florale criogenate si terariile se vor livra doar doar in mun. Galati, jud. Galati prin intermediul curierului propriu. Termenul de livrarea va fi stabilit impreuna cu dumneavoastra in momentul plasarii comenzii si se va efectua cu promptitudine in functie de nevoia comunicata de dvs. Transportul este GRATUIT.

Articolele fashion (imbracaminte, incaltaminte, accesorii) se vor livra GRATUIT in toata tara prin intermediul firmei de curierat rapid DHL. Termenul de livrare este cuprins intre 4 si 9 zile lucratoare.

Vouchere cadou si cardurile experiente cadou se transmit electronic doar pe adresa de email indicata de dvs.

In cazuri exceptionale, pentru produsele care nu se regasesc in stocul S.C. ATELIERULUI DE DARURI S.R.L., precum si pentru produsele executate la comanda, iti vom comunica separat termenul de livrare, in functie de complexitatea produsului respectiv.

In anumite cazuri, S.C. ATELIERULUI DE DARURI S.R.L. poate decide taxarea diferita a unei anumite livrari si va vom informa inainte de procesarea comenzii. Comanda va fi procesata dupa ce veti accepta si achita costul de livrare.

Termenele de livrare pot fi modificate in cazul unor imprejurari independente de vointa noastra, fara a depasi un termen de 21 zile lucratoare, calculat de la data preluarii comenzii pentru produsele aflate in stoc.

Pentru a identifica adresele cuprinse in aria de acoperire Fan Courier, va rugam sa verificati lista acestora in link-ul urmmator: https://www.fancourier.ro/locatii-fan/ . In situatia in care localitatea dvs. de domiciliu nu se afla pe lista mai sus mentionata, vei plati o taxa pentru kilometri suplimentari, taxa stabilita de Fan Courier.

Te asiguram ca avem grija ca livrarea sa fie la adresa pe care dvs. o indicati si facuta in siguranta.

In perioadele aglomerate (Craciun, Valentine’s Day, 1-8 Martie, Paste, alte sarbatori, Black Friday etc), atat termenul de productie, cat si termenul de livrare prin firma de curierat se pot prelungi si veti fi notificat in prealabil. In cazul unei solicitari urgente, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 004 0756 615 490 sau prin e-mail: contact@atelieruldedaruri.ro.

Va rugam sa va programati din timp comenzile realizate in preajma acestor perioade din an. S.C. ATELIERULUI DE DARURI S.R.L. isi rezerva dreptul de a decala data de livrare pentru comenzile efectuate in aceste perioade din an, dar numai cu instiintarea clientilor asupra acestui fapt in prealabil. In situatia in care nu reusim sa te contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara cu dvs., vom considera ca avem acordul dvs. implicit.

Ne angajam sa oferim in cel mai scurt timp detaliile referitoare la statusul unei livrari clientilor nostri atunci cand ne sunt solicitate si sa facem tot ce este posibil pentru a facilita livrarea comenzilor.

S.C. ATELIERULUI DE DARURI S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C.
S.C. ATELIERULUI DE DARURI S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

S.C. ATELIERULUI DE DARURI S.R.L. nu raspunde pentru livrari nereusite/amanate care decurg din lipsa destinatarului la momentul livrarii, la adresa furnizata de catre expeditor.

Datorita perisabilitatii produselor cu flori, nu raspundem de deprecierea/ofilirea produselor ca urmare prelungirii timpului de livrare datorita unei adrese de livrare incorect furnizata de client, o amanare sau o redirectionare solicitata de client sau de catre destinatar, o amanare sau o redirectionare survenite ca urmare a lipsei destinatarului de la adresa.

RECEPTIA PRODUSELOR

Receptia produselor reprezinta acceptul dvs. ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare.

In situatia in care accesul la destinatar este restrictionat din diferite motive: portar, punct de control, etc, iar curierului nu i se permite accesul catre destinatar, sau daca destinatarul lipseste de la adresa, coletul poate fi receptionat de o terta persoana (portar, receptioner, vecin, ruda, coleg, etc.) daca aceasta persoana va semna pentru primirea coletului.
In aceste conditii comanda va fi considerata livrata. In cazul in care comanda este livrata, sub semnatura destinatarului mentionat sau unei alte persoane de la adresa, la termenul agreat de ambele parti, atunci compania este exonerata de orice penalitati, amenzi sau returnari pentru orice situatii aparute ulterior.
In cazul in care nicio alta persoana care are acces la destinatar nu doreste sa semneze pentru primire sau destinatarul nu este prezent la adresa si nu poate fi gasit la telefon, curierul va reveni la adresa.

In cazul in care destinatarul nu este gasit S.C. ATELIERULUI DE DARURI S.R.L. nu poate fi invinuita pentru livrarea nereusita, va vom vom instiinta asupra acestei situatii, urmand sa ne comunicati cum doriti sa procedam, daca se va livra unei alte persoane de la aceeasi adresa sau se stabileste un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termenul dat de firma de curierat.

In cazul in care comanda este livrata, sub semnatura destinatarului mentionat sau unei alte persoane de la adresa, la termenul agreat de ambele parti, atunci compania este exonerata de orice penalitati, amenzi sau returnari pentru orice situatii aparute ulterior.

S.C. ATELIERULUI DE DARURI S.R.L. nu isi asuma nicio obligatie daca livrarea nu poate fi efectuata in cazul situatiilor de vreme extreme (cod galben / cod rosu / cod portocaliu) sau in cazul accesului limitat la adresa. Expeditia comenzii in cauza se poate amana sau redirectiona catre o noua adresa cu livrare in termen de 24 de ore.

AMBALAJE

Pentru a ne asigura ca produsele noastre ajung in perfecta stare la dvs. acordam o mare atentie ambalajelor folosite. Pentru produsele din flori, pentru a permite acestora sa fie cat mai vizibile si impresionant, minimalizam folosirea ambalajelor.

Toate produsele S.C. ATELIERULUI DE DARURI S.R.L. sunt livrate in ambalaje elegante, incercam sa folosim inclusiv materiale reciclabile, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta.
Toate produsele sunt impachetate in ambalaje protectoare (plicuri cu bule, cutii carton tare), pentru a evita defectiuni sau spargeri.

Toate produsele sunt securizate de cutie prin metode specifice pentru a se evita loviturile puternice.

Pachetele cu produse fashion (imbracaminte, incaltaminte, accesorii), trimise de catre furnizorul nostru nu contin nicio referire cu privire la furnizor.

Folosim ambalaje discrete, reciclate pe cat posibil in ton cu buchetul sau aranjamentul. Aranjamentele florale vor fi ambalate, doar daca este neaparat necesar (conditii meteo) cu o folie de celofan pentru protectie.

7. POLITICA DE RETUR/ANULARE

In momentul In care ne-am angajat sa intram In mediul antreprenorial am constientizat ca avem obligatia morala de a promova standarde superioare si credem cu tarie ca vom crea o legatura de loialitate atat cu partenerii nostrii, cat si cu dvs.
Astfel, orice problema legata de returnarea produselor se semnaleaza in maximunm 24 ore de la receptia de catre dvs. a produselor. Va asiguram de tot suportul nostru si de toata bunavointa pentru a fi complet multumit de achizitia facuta.

TERMENI DE ANULARE

Produsele noastre se pot returna intr-un termen specific descris mai jos.

Bijuteriile handmade se pot returna in termen de 5 zile de la data in care produsul este receptionat fizic de catre dvs.

Florile naturale, aranjamentele florale naturale, aranjamentele din plante, florile criogenate si aranjamentele din flori criogenate si plantele in ghiveci,NU se returneaza.

Articolele fashion (imbracaminte, incaltaminte, genti, accesorii) se pot returna in termen de 5 de zile de la receptionare coletului in cazurile in care produsul livrat de dvs. nu corespunde cu produsul comandat pe site in ceea ce priveste masura, daca produsul este deteriorat si nu corespunde marca. In niciun caz care tine de schimbarea preferintelor dvs. produsul nu de va returna.

Valoarea Gift Cardului si a Cardului Experiente Cadou NU poate fi rambursata sau transformata in bani. Gift Cardul si Cardul Experiente Cadou NU pot fi returnate. Neutilizarea voucherului In perioada de validitate alocata duce la inactivarea acestuia. Perioada de valabilitate a voucherului nu poate fi extinsa.

RAMBURSAREA SUMEI PLATITE

Daca nu s-a efectuat livrarea din motive care au tinut strict de S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. sau daca experienta achizitionarii produselor noastre a produs o nemultumire reala, dovedita si intemeiata oferim garantia rambursarii 100% a platii. In acest caz, va rugam sa ne contactati pe adresa contact@atelieruldedaruri.ro. sau la numarul de telefon 004 0756 615 490 pentru a ne semnala problemele intampinate in maxim 24 de ore de la sesizarea problemei.

In oricare dintre situatiile enumerate mai sus, singura optiune de compensare este rambursarea sumei platite. Nu se poate negocia nicio alta forma de compensare. Rambursarea sumei platite se va efectua in termen de maxim 14 zile de la data la care ne-ai informat cu privire la aceasta decizie.

S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. ramburseaza sumele folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de tine pentru tranzactia initiala, cu exceptia platilor realizate prin curier (ramburs). Plata de comisioane/taxe aditionale in urma rambursarii nu intra in sarcina S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L.

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza: pentru comenzile achitate cu card online prin restituire in contul din care a fost efectuata plata; pentru comenzile achitate ramburs, restituire prin virament bancar in contul pentru care ne veti comunica codul IBAN, de 24 de caractere, precum si numele intreg al titularului cardului in termenul de 24 ore de semnalare a returului/anularii.

CONDITII DE RETURNARE

Va rugam sa va asigurati ca ai verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin inainte de a-l cumpara. Pentru a va oferi o experienta de cumparare fara griji, este important sa va asigurati de corectitudinea informatiilor comunicate in comanda scrisa. Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta reglementeaza raporturile comerciale dintre dvs. si S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L.

Nu se vor returna produsele care sunt realizate pe comanda la cererea ta si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: ''Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.''

Nu pot fi returnate produsele care sunt realizate corect, conform specificatiilor dvs. (transmise in comanda si confirmate ulterior de dvs. impreuna cu departamentul nostru de vanzari).

Nu se vor returna produsele gravate sau realizate conform indicatiilor tale, Conform OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor art. 16, litera c) sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut in art. 9-15 produsele gravate sau realizate conform indicatiilor tale. Legea completa este disponibila aici: http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

Toate produsele pentru care se solicita returnarea sunt insotite de ambalajul original si factura doveditoare, acestea vor contine toate partile / elementele / accesoriile initiale, vor fi in aceeasi stare in care au fost livrate, nepurtate, fara urme de uzura sau rupturi sunt complete, cu toate accesoriile din componenta, in punga sau cutia originala.

Daca soliciti returnarea unui produs (in termenul legal), se vor returna si cadourile primite din partea S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L.
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Puteti face returul prin orice firma de curierat. In momentul predarii produsului catre firma de curierat, acesta trebuie impachetat corespunzator, in cutia sau punga primita, introdusa intr-un ambalaj cu protectie, pentru prevenirea deteriorarii in timpul transportului. S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. isi rezerva dreptul de a va trimite inapoi produsul, costul pentru transport fiind suportat de catre dumneavoastra, daca acesta nu indeplineste cu exactitate conditiile de returnare, rezervandu-ne dreptul de a nu rambursa contravaloarea produsului returnat in acest caz.

Costul transportului pentru produsele returnate este suportat de tine daca produsele nu sunt aduse personal la sediul S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. Pentru a va oferi produsele noastre la un pret avantajoas, acesta este un cost aditional pe care nu il putem suporta.
De asemenea, costul de transport pentru retur (schimbarea sau ajustarea produselor, acolo unde este cazul) va fi platit de dumneavoastra.

Daca pe comanda ta sunt mai multe produse achizitionate si returul se efectueaza doar pentru un singur produs costul transportului pentru produsele returnate este suportat de dvs. daca produsele nu sunt aduse personal la sediul S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L.

In colet se vor afla toate documentele primite initial si FORMULARUL DE RETUR completat si semnat de catre tine. FORMULARUL DE RETUR va veni in colet cu restul documentelor.

Adresa de retur este: municipiul Galati, judetul Galati, Strada ARMATA POPORULUI, Nr. 12, CAMERA 1, Bloc L6, Scara 3, Etaj 8, Ap. 105
Produsele NU se pot returna prin Posta Romana.

Bijuteriile handmade nu vor fi acceptate pentru returnare daca au fost purtate, prezinta urme de uzura datorate manevrarii defectuoase, urme de lovituri, zgarieturi sau orice deteriorari vizibile sau nu sunt insotite de ambalajul original si factura doveditoare.

Florile naturale, aranjamentele florale naturale, aranjamentele din plante, si plantele in ghiveci, florile naturale criogenate, aranjamentele florale criogenate si terariile, fiind produse perisabile NU se pot returna.

Vouchere cadou si cardurile experiente experiente daca nu sunt utilizate in perioada de validitate, acestea devin inactive, iar contravaloarea voucherului nu poate fi returnata. Perioada de valabilitate a voucherului nu poate fi extinsa.

Articolele fashion (imbracaminte, incaltaminte, genti, accesorii) nu se pot returna decat din urmatoarele motive: daca masura nu corespunde, daca produsul este deteriorat si nu corespunde marca comnadata. S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. va trimite pe email instructiunile necesare returnarii.

In cazul produselor defecte sau neconforme, trebuie facuta o cerere de returnare la adresa de mail in termen de 24 de ore de la receptia produsului. Daunele trebuie descrise in detaliu, iar fotografiile trebuie sa fie atasate care sa demonstreze. Va rugam sa trimiteti toate detaliile la urmatoarea adresa de email contact@atelieruldedaruri.ro.

Pentru retur se vor respecta termenii si conditiile descrise in acest capitol.

Din motive de igiena, produsele din categoria lenjerie intima nu se pot returna. Din aceasta categoria fac parte costumele de baie si lenjeria de corp (chiloti, slipi, sutiene, bustiere dresuri, sosete, etc).

SC ATELIERUL DE DARURI SRL isi rezerva dreptul de a nu rambursa In urmatoarele cazuri:

 • Produsul este deteriorat sau ambalajul original (cutie pentru pantofi, cutie pentru ochelari de soare, punga rezistenta la praf) lipseste sau este deteriorat.
 • Codul de retur si / sau numarul de ordine lipsesc,

Ne dorim sa ne imbunatatim activitatea, asa ca ne-ar ajuta feedback-ul dvs. si inainte de a returna orice, va rugam sa ne comunicati returul in scris, pe adresa de e-mail contact@atelieruldedaruri.ro.

8. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Compania S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. este responsabila pentru operarea paginii web www.atelieruldedaruri.ro si are calitatea de Operator de Date cu Caracter Personal. Pagina noastra web se adreseaza exclusiv utilizatorilor cu varsta peste 18 ani.

Incepem cu precizarea la data de 25 mai 2018, este aplicat in toate statele Uniunii Europene Regulamentul 2016/679/UE, privind protectia persoanelor fizice in cadrul operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal si de libera circulatie a acestor date (denumit in continuare "Regulamentul"). Prin intermediul acestui Regulament se doreste crearea unui cadru legislativ unitar si uniform pe teritoriul Uniunii Europene care sa nu mai necesite masuri nationale de implementare.

Avand in vedere ca protectia datelor tale reprezinta o preocupare importanta si constanta pentru S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L., va preezntam urmatorul document care stabileste categoriile de date cu caracter personal pe care le colectam la vizita dvs. pe pagina noastra web, scopul si temeiul prelucrarii, durata prelucrarii, unde pastram si cui transmitem aceste date, precum si drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata.

"Date cu caracter personal” = informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila (denumita in continuare persoana vizata);
„Operator” = persoana fizica sau juridica, autoritatea publica sau un alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
„Prelucrare” = orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, stergerea sau distrugerea;
"Persoana fizica identificabila" = o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare (de ex: nume, serie si numar carte de identitate, adresa de domiciliu, numar de telefon, IP, etc) sau prin referire la unul sau mai multe elemente proprii identitatii sale fizice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale (de ex: starea de sanatate, culoarea ochilor, apartenenta religioasa, sexuala, de rasa, etc.).

TIPUL DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRAM. SCOPUL, TEMEIUL SI DURATA PRELUCRARII.

SC ATELIERUL DE DARURI SRL prelucreaza doar acele date cu caracter personal care ne sunt necesare pentru a-ti oferi o experienta placuta in navigarea pe site-ul nostru, pentru a putea livra comenzile tale si pentru a-ti putea oferi acces la produsele noastre.
De asemenea, distinct, prelucram date in scop de marketing direct - Newslettter, pentru a te putea tine la curent cu produsele, serviciile si ofertele noastre, dar numai in baza consimtamantului tau pe care ti-l poti retrage in orice moment.

SC ATELIERUL DE DARURI SRL prelucreaza urmatoarele date cu caracter personal:

 • Nume si prenume,
 • Adresa de contact si adresa de livrare,
 • Numar de telefon,
 • Adresa de e-mail,
 • IP.

Fiecare categorie de date este prelucrata in scopuri determinate, explicite si legitime, mai sus mentionate. Prelucrarea acestor date nu se realizeaza pe o perioada de timp mai lunga de 3 ani. Pentru a respecta principiul transparentei informatiilor la prelucrarea datelor cu caracter personal, iti comunicam in cele ce urmeaza modul in care prelucram datele tale, scopurile si temeiul juridic (baza legala) ale activitatilor prin care prelucram datele tale.

PRELUCRAM DATE IN SCOPUL CREARII CONTULUI SI AL PLASARII COMENZILOR

In momentul crearii unui cont de utilizator pe site-ul nostru www.atelieruldedaruri.ro, va solicitam si colectam numele, prenumele, adresa, nr. de telefon si adresa de e-mail. Aceste date cu caracter personal ne sunt necesare in scop precontractual, pentru a putea plasa o comanda, temeiul prelucrarii fiind obligatia contractuala.

In masura in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dvs. de catre S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L., nu va vom putea onora si livra comenzile. Datele dvs. cu caracter personal vor fi pastrate pe intreaga existenta a contului creat, pana in momentul stergerii contului, insa nu mai mult de o perioada de 3 ani de la data ultimei autentificari in cont sau ultimei comenzi.

In cazul in care doriti stergerea contului, va notificam in prealabil ca sa ne asiguram ca sunteti dvs. cel / cea care a luat aceasta decizie. Daca ati plasat comenzi pe site-ul nostru, datele dvs. vor fi pastrate pe o perioada de 3 ani de la data ultimei comenzi, acesta fiind termenul legal de prescriptie.

Datele prelucrate la momentul crearii contului nu fac obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, nu sunt divulgate niciunui tert si nu fac obiectul unul transfer catre o tara terta sau o organizatie internationala.

Totodata, datele dvs. cu caracter personal ne sunt necesare pentru a completa si livra facturile fiscale aferente produselor livrate. Datele dvs. de plata online nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre SC ATELIERUL DE DARURI SRL, ci doar de furnizorul serviciului de plata electronica sau de o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate veti fi informat, anterior introducerii efective a detaliilor cardului pe care il folositi pentru plata online.

Singurele date privind plata efectuata pe care noi le vom stoca sunt cele legate de data initierii si finalizarii tranzactiei, precum si situatia platii. In temeiul obligatiei legale, datele cu caracter personal necesare intocmirii documentelor de plata vor fi furnizate partenerilor nostri contractuali care ne furnizeaza serviciile IT si vor fi folosite in vederea depunerii declaratiilor fiscale si contabile la autoritatile fiscale.

Datele tale cu caracter personal vor fi pastrate pe intreaga durata a raportului contractual, precum si pe un termen de 3 ani de la data plasarii ultimei comenzi acesta fiind termenul de prescriptie. Pentru a ne putea executa la timp si conform obligatiile asumate, datele cu caracter personal sunt transmise selectiv persoanelor imputernicite, in scopul indeplinirii relatiei contractuale:

 • furnizorul serviciului de stocare a datelor pe servere externe, situat in Romania
 • furnizorul serviciilor de contabilitate
 • furnizorul serviciilor de comunicari si transmiteri corespondenta pe e-mail
 • furnizorul serviciilor de telefonie mobila care ne ajuta sa tinem legatura cu tine, situat in Romania
 • furnizorul serviciilor de curierat
 • procesatorii serviciului de plati online

PRELUCRAM DATE IN SCOP DE MARKETING DIRECT

Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul SC ATELIERUL DE DARURI SRL este gratuita si voluntara si se face exclusiv in baza consimtamantului tau. Newsletter-ul reprezinta un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) cu privile la produsele, serviciile, promotiile sau noutatile noastre etc.

Pentru a asigura buna functionare a serviciilor de marketing, colectam de la tine adresa de e-mail, numarul de telefon, numele si prenumele. Aceste date sunt folosite in mod exclusiv pentru a te tine la curent cu privire la produsele, serviciile si ofertele noastre. Temeiul prelucrarii datelor cu caracter personal il reprezinta consimtamantul tau, durata prelucrarii fiind intreaga durata a existentei consimtamantului.

Consimtamantul poate fi retras oricand printr-un e-mail trimis la adresa: contact@atelieruldedaruri.ro. sau prin accesarea link-ului de dezabonare din cuprinsul e-mailului primit de la noi. In acest caz, vom inceta prelucrarea datelor cu caracter personal. Retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrarii anterioare retragerii acestuia.
Datele tale nu vor fi transferate catre niciun alt operator sau imputernicit si nu vor fi transmise catre nicio tara terta si sau organizatie internationala.

PRELACRAM DATE IN ALTE SCOPURI (LINK-URI CATRE ALTE SITE-URI)

Acest site contine link-uri catre alte site-uri. S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestia. Iti recomandam consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul informatiilor colectate pe acest site.

Atunci cand accesezi o pagina web care contine plugins, browser-ul tau stabileste o legatura directa cu serverele furnizorilor respectivi. Continutul plugin-ului va fi transmis de furnizorul respectiv direct catre browser-ul tau si va fi integrat de acesta in pagina web. Prin integrarea plugin-ului, furnizorul respectiv primeste informatia ca browser-ul tau a accesat pagina noastra web.

In cazul in care sunteti logat pe o reteaua sociala, aceasta poate atribui vizita pe pagina noastra web profilului dvs. de pe reteaua sociala respectiva. Daca interactionati cu plugin-uri, de exemplu prin actionarea butonului ”Like” de pe Facebook sau daca faceti un comentariu, informatia corespunzatoare va fi transmisa direct catre furnizorul respectiv si stocata acolo. Informatii privind scopul si volumul colectarii datelor, prelucrarea si utilizarea ulterioara a datelor cu caracter personal prin furnizorul respectiv, cat si drepturile tale si posibilitatile de setare referitoare la acestea in vederea protectiei vietii dvs private gasiti in normele furnizorului respectiv.

PRELUCRAM DATE IN SCOPUL IMBUNATATIRII EXPERIENTEI WEB (COOKIES)

Site-ul S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. foloseste cookie-uri, acestea fiind date stocate pe hard disk-ul dvs. Folosirea cookie-urilor reprezinta un avantaj, acestea permitand memorarea unor optiuni de navigare in site, tipuri de filtre care se aplica la afisarea unor anumite pagini, memorarea numelui de utilizator si a parolei pentru un acces rapid la continutul site-ului. Neacceptarea unui cookie nu inseamna ca va va fi refuzat accesul de navigare in site sau ca nu veti mai putea citi continutul acestuia.

Cu ajutorul cookie-urilor, putem monitoriza si segmenta interesele tale fata de anumite zone sau aplicatii ale site-ului, fapt care ne permite ulterior imbunatatirea experintei de navigare, introducerea unui continut relevant pentru tine, etc.
Aceste fisiere cookie ne permit sa salvam adresa ta de e-mail, ca sa te loghezi automat la urmatoarea vizita.
Bineinteles ca puteti accesa pagina noastra web si fara cookie-uri.
In cazul in care nu doresti sa-ti recunoastem computerul, poti sa impiedici stocarea de cookies pe hard discul tau prin dezactivarea setarilor respective, din browser-ul tau. Modul detaliat de functionare se gaseste in instructiunile browser-ului tau. Daca nu accepteti cookie-urile, aceasta poate conduce la limitari functionale ale ofertelor noastre.

SECURITATEA DATELOR TALE CU CARACTER PERSONAL

Securitatea datelor tale cu caracter personal este o prioritate pentru noi. Va asiguram de faptul ca orice prelucrare a datelor se face cu respectarea principiilor garantate de Regulament, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale, prin luarea de masuri tehnice sau organizatorice corespunzatoare si prin punerea in aplicare a unor politici interne adecvate de protectie a datelor.

Site-ul nostru adopta toate masurile de securitate necesare protejarii informatiilor personale ale utilizatorilor nostri. In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat offline, cat si online. Toate informatiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lacat, pozitionat in partea de sus a ferestrei de browser.

DREPTURILE DVS. IN CALITATE DE PERSOANA VIZATA

Regulamentul 679/2016 asigura protectia drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice si in special a dreptului acestora la protectia datelor cu caracter personal.
Ai dreptul de a solicita exercitarea oricarui drepturi, din cele reglementate in Regulament, in vederea garantarii protectiei datelor tale cu caracter personal:

 • dreptul de a avea acces la datele tale: poti solicita sa ti se comunice categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii datelor tale, perioada prelucrarii sau, daca acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili aceasta perioada;
 • dreptul de a solicita rectificarea datelor: in situatia in care exista erori cu privire la datele prelucrate, ai posibilitatea de a solicita corectarea sau completarea lor. Scrie-ne pe adresa: contact@atelieruldedaruri.ro. si rectificam datele tale, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil;
 • dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor: ai dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor in cazul in care prelucrarea este ilegala; in cazul in care datele nu sunt corecte, situatie in care prelucrarea este restrictionara pana la corectarea acestora; in cazul in care nu mai doresti sa comanzi produse de la noi, dar avem in continuare nevoie de datele tale pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; in cazul in care te-ai opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra drepturilor tale.
 • dreptul de a solicita stergerea datelor: poti solicita stergerea datelor prelucrate, daca datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate, daca ti-ai retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; daca te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea; daca datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal.
 • dreptul de a solicita transferul datelor (portabilitatea datelor): poti solicita transferul datelor tale catre un alt operator daca prelucrarea are la baza consimtamantul si daca prelucrarea este una automata.
 • dreptul de a te opune prelucrarii: ai dreptul sa te opui in orice moment prelucrarii datelor tale in scop de marketing direct, inclusiv crearii de profiluri, in acest caz datele urmand a fi sterse.
 • dreptul de a te opune unei decizii de prelucrare exclusiv automata,

Toate aceste drepturi pot fi exercitate printr-o simpla cerere adresata catre S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R..L, in calitate de operator, la sediul nostu sau la adresa de email contact@atelieruldedaruri.ro.

In situatia in care consideri ca ti-au fost incalcate drepturile, ai posibilitatea sa te adresezi cu o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal: www.dataprotection.ro.

DATE DE CONTACT

Prezenta Politica se completeaza cu celelalte politici specifice ale companiei si cu Termenii si Conditiile pe care le puteti accesa de pe site-ul nostru. Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata catre utilizatori prin e-mail, astfel incat acestia sa fie permanent informati cu privire la datele prelucrate.

Prezenta informare este limitata la pagina noastra web si nu este valabila pentru paginile web ale operatorilor terti, care pot fi accesate prin intermediul site-ului nostru. Nu avem nicio influenta asupra prelucrarii datelor de catre acesti operatori terti si nu ne asumam nicio responsabilitate sau raspundere in legatura cu paginile lor web.

9. POLITICA DE COOKIES

Politica de Cookies se refera la cookie-urile pe care le folosim In magazinul nostru online www.atelieruldedaruri.ro.

Site-ul S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. foloseste cookie-uri, acestea fiind date stocate pe hard disk-ul dvs. Folosirea cookie-urilor reprezinta un avantaj pentru dumneavoastra. Prin acesta ni se permite memorarea unor optiuni de navigare ale dvs. in site, tipuri de filtre care se aplica la afisarea unor anumite pagini, memorarea unor informatii precum numele de utilizator si a parola pentru un acces rapid la continutul site-ului. Si acum, sa incepem cu inceputul!

CE ESTE UN COOKIE?

Inainte de a va informa corespunzator este important sa Intelegem ce este un cookie.
Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care urmeaza sa fie stocat pe computerul, telefonul mobil, tableta sau alte echipamente ale utilizatorului, de pe care se acceseaza website-ul.

DE CE SUNT FOLOSITE COOKIE-URILE?

Cookie-ul se instaleaza prin solicitarea emisa unui browser-ului de catre un web-server si este complet "pasiv". Acest lucru Insemna ca nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard disk-ul utilizatorului.

Prin Cookie-uri este posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului Intr-un mod adaptat preferintelor sale. Astfel, pentru utilizator este asigurata o experienta placuta de navigare. Prin Cookie-uri sunt sustinute eforturile Atelierului nostru de va oferi experientele potrivite: ex. produse de interes si relevante, cos de cumparaturi, preferinte In ceea ce Inseamna confidentialitate online.

Totodata, utilizam cookie-urile In realizarea unor statistici anonime, care ne ajuta sa Intelegem cum sunt folosite paginile noastre web si reusim astfel sa Imbunatatim structura si continutul lor. Subliniem ca este exclusa indentificarea personala a utilizatorului.

COOKIE-URI FOLOSITE PE SITE-UL ATELIERUL DE DARURI

Folosim doua tipuri de cookie-uri: per sesiune si fixe. Cookie-uri per sesiune sunt fisiere temporare ce ramân In terminalul utilizatorului pâna la inchiderea paginii web sau a aplicatiei (browser-ului), iar cele per sesiune ajuta la functionarea paginilor web ale site-ului. Cookie-urile fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada definita de parametrii cookie-ului sau pana cand sunt sterse manual de utilizator

CUM SUNT FOLOSITE COOKIE-URILE?

In functie de scop, cookie-urile sunt clasificate astfel:
Cookie-uri de performanta a site-ului, Cookie-uri de analiza a vizitatorilor, Cookie-uri de inregistrare, Cookie-uri pentru publicitate, Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate.

DE CE SUNT COOKIE-URILE IMPORTANTE?

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajuta la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator.
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca utilizatorul nu va mai primi publicitate online; ci doar ca aceasta nu va mai tine cont de preferintele si interesele sale, evidentiate prin comportamentul de navigare.
Mai jos va enumeram cateva exemple de intrebuintari importante ale cookie-urilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

 • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii de safe search).
 • Continutul si serviciile adaptate preferintelor utilizatorului - categorii de produse si servicii.
 • Furnizarea de publicitate relevanta pentru utilizator.
 • Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor; limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.

STERGEREA COOKIE-URILOR

De cele mai multe ori, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookie-urilor pe terminal, in mod implicit. Aceste setari se pot schimba in asa fel incat administrarea automata a cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand cookie-urile sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a cookie-urilor pot fi gasite in setarile aplicatiei (browser-ului web). S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. va informeaza ca limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

COOKIE-URILE SI DATELE PERSONALE

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal un utilizator de Internet. Datele personale colectate prin utilizarea cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Aceste date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

10. INFORMATII PRIVIND SIGURANTA DATELOR CLIENTILOR

Securitatea datelor tale de card este foarte importanta pentru noi. Site-ul www.atelieruldedaruri.ro proceseaza datele de card introduse prin partenerul nostru Netopia Mobilpay.

Datele de card introduse la achitarea unei comenzi nu sunt stocate pe site si nici nu pot fi accesate de catre angajatii nostri.
Pentru siguranta datelor tale, introducerea datelor se efectueaza direct pe serverele securizate Netopia Mobilpay. Transmiterea datelor de card se face doar criptat, in conformitate cu legile in vigoare, si numai cu respectarea normelor care se impun pentru securitatea solutiilor de procesare a platilor.
Pentru motive de securitate a tranzactiilor cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate ( sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

11. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.atelieruldedaruri.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, In scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al SC ATELIERUL DE DARURI SRL.

Intregul continut al site-ului www.atelieruldedaruri.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC ATELIERUL DE DARURI SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC ATELIERUL DE DARURI SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei In vigoare.

Domeniul www.atelieruldedaruri.ro este detinut de catre SC ATELIERUL DE DARURI SRL.
Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, In forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii

SC ATELIERUL DE DARURI SRL poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii fara informarea si acordul clientului. SC ATELIERUL DE DARURI SRL va fi responsabila fata de client pentru toate obligatiile contractuale, chiar si in cazul cesionarii si/sau subcontractarii.

12. CONFIDENTIALITATE SI PUBLICITATE

Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte persoane sau nu va face publice nici una dintre informatiile primite de la S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre client, incluzand, dar fara a se limita la comanda, vor ramane in proprietatea companiei. Ele pot fi utilizate numai pentru onorarea comenzii.
Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de client cu privire la comanda, livrare, comunicari, probleme survenite sau solutionari propuse, fara consimtamantul prealabil scris al S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. Orice defaimare, publicitate / reclama negativa, informatii publice daunatoare, facute de catre client fara acordul nostru, atrag apelarea la instantele judecatoresti competente si solicitarea de plata daune, in functie de prejudiciile create.

13. RESPECTAREA LEGILOR SI STANDARDELOR

Conform legislatiei romane in vigoare, prezentul formular intitulat Termeni si Conditii reprezinta un contract de vanzare-cumparare, iar acceptarea prezentului formular inseamna semnarea la distanta a contractului de vanzare-cumparare.

S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. respecta toate legile, reglementarile si ordonantele aplicabile la realizarile sale contractuale, cu privire la fabricarea, asamblarea, manipularea, transportul, depozitarea, ambalarea sau livrarea bunurilor si serviciilor si aplicabile la sanatate, securitate, mediu.
Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.
Prezentul formular Termeni si Conditii este redactat in limba romana, in concordanta cu legile actuale in vigoare pe teritoriul Romaniei. Orice traducere in alte limbi are la baza varianta in limba romana, iar orice litigiu se va rezolva in baza variantei Termeni si Conditii in limba romana.

PREVEDERI DIVERSE

In cazul in care una sau mai multe din prevederile formularului Termeni si Conditii este considerata a fi invalida, nula sau neaplicabila, celelalte prevederi raman in vigoare si cu efecte depline. Partile se vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale.
S.C. ATELIERUL DE DARURI S.R.L. si clientii vor fi considerati cantractanti independenti si nici uneia dintre parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte.
Termenii si conditiile siteului www.atelieruldedaruri.ro, inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale dintre partile amintite, referitoare la subiectul prezentului contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

CONSIMTAMANT

Clientii / vizitatorii www.atelieruldedaruri.ro sunt de acord cu acest set de termeni si conditii de la intrarea pe website pana la finalizarea vizitei aici, indiferent daca comanda produse in cadrul acestui site sau nu.