universul-nostru1.png

Despre noi

Credem in magia darurilor, in generozitate, recunostinta si grija pentru relatia cu cei dragi si recompensarea proprie.

Inainte sa mergi mai departe pe site, te asiguram ca la noi vei gasi moduri de a ii bucura pe cei apropiati sau de a te rasfata.

In magazinul nostru online sunt daruri memorabile: flori minutios pregatite, bijuterii atent selectionate si personalizate, piese si accesorii vestimentare ale unor branduri consacrate.

Vrem ca achizitia online sa fie pentru tine simpla, placuta si potrivita bugetului, de aceea te incurajam sa ne trimiti feedback pentru a ne imbunatatii incontinuu.

Brandul ATELIERUL DE DARURI este un simbol al darurilor cu emotie.

Pentru brandul ATELIERUL DE DARURI cadourile sunt o forma de conectare emotionala cu ceilalti sau cu sine si de apreciere a frumosului.
Noi ne ascultam inima. Tu ce alegi?

Darurile sunt simboluri prin care construim o memorie a relatiilor noastre.
Asa ca, hai sa compunem, impreuna si odata cu scurgerea anilor, un album al aminitirilor si experientelor frumoase!

Daca ti-am trezit interesul, exploreaza sectiunea dedicata produselor si alatura-te misiunii noastre de a crea amintiri azi!

Inceputuri...

Suntem doua surori care traiesc la mii de kilometrii distanta, unite de dragostea reciproca si de valorile comune.

Povestea Atelierului de Daruri a inceput de la constrangerea noastra de a ne oferi bucurii, la distanta fiind. In zilele noastre dezvoltarea tehnologiei a permis numeroase progrese, scurtand distante, timp si facilitand accesul la produse si servicii, ceea ce ne-a permis si noua sa ne facem bucurii reciproce, utilizand metode de cumparare on-line.

Pasionata de frumos, de lucrul manual, de gustul pentru lucrurile delicate, Cami a decis sa isi cultive aceste pasiuni prin invatarea mestesugului de creare de bijuterii si a artei aranjamentelor florale, avand o deosebita atentie la detalii, un simt estetic cultivat asociat simtului practic aproape innascut.

Cu experienta de management de proiecte, relatii cu clientii, proiecte sociale, Clau a dezvoltat o grija deosebita pentru ceilalti si o preocupare constanta pentru excelenta in munca depusa.

Unindu-ne pasiunile, talentele, valorile, competentele si experientele personale, am ajuns la visul de a ajuta si alti romani sa isi bucure apropiatii, oferindu-le produse confectionate manual din materiale reciclabile, aranjamente florale pregatite din suflet si produse fashion de calitate, oferite prin parteneriatele cu mari distribuitori de branduri.

universul-nostru1.png

Visul nostru si-a gasit materializarea in punerea pe picioare a unui Atelier online de Daruri, acest proiect dandu-ne ocazia sa fim alaturi de voi, clientii nostri, in crearea conectarii emotionale cu cei dragi, a unui album de simboluri a dragostei pentru ei, in aratarea recunostintei si a pretuirii acestora.

Insufletite de pasiune, constiente fiind de provocarile acestei experiente, intelegand de la inceput ca avem datoria fata de noi sa incercam, fiecare zi este un prilej extraordinar de dezvoltare personala si profesionala, o imbinare constanta de energie, pasiune, creativitate, onestitate si corectitudine si credinta ca locul de munca poate fi o sursa de bucurie si implinire. Educate si autodidacte, am luat decizia inteleapta de a ne asculta inima in tot ceea ce facem, de a ne transforma viata intr-un periplu marcat de indrazneala, scopuri, curiozitate, tenacitate, sete de dezvoltare, creativitate si iubire.

Suntem fericite ca pasiunea este antrenata in munca de zi cu zi si ne-am luat angajamentul sa croim emotii atat prin produsele noastre, cat si prin serviciile suport puse la dispozitie (livrare, plata, politica de returnare a produselor), prin pretul competitiv, prin comunicarea transparenta si sa va ajutam sa gasiti ceea ce raspunde nevoilor voastre. Ne bucuram ca am inteles cat de important este sa ne gasim in viata repere credibile care sa ne ajute sa ne aflam scopul profesional, acela de a imbunatati relationarea dintre oameni, darurile si experienta bucuriei de a darui fiind o forma superioara de traire umana.

Credem ca buna relationare a oamenilor serveste armoniei in viata de zi cu zi si ca fericirea autentica vine daca ne traim viata in slujba unui sens, a unui scop. Amintirile cu cei dragi, prin emotia unei flori, a unei bijuterii, a unui dar atent selectionat, sunt amprente ale fericirii.

universul-nostru1.png

Asta este viziunea noastra.

In momentul in care ne-am angajat sa intram in mediul antreprenorial am constientizat ca avem obligatia morala de a promova standarde superioare.

Investim in acest drum sensibilitate impreuna cu energie, tenacitate, ratiune si ne place teribil sa credem ca vom crea o legatura de loialitate cu toti partenerii nostri.

Ne intareste faptul ca in timp prezenta noastra pe piata va fi importanta pentru viata celor cu care interactionam.

Ne inspiram din oamenii buni si vrem sa ii inspiram pe ceilalti. Apelam la scop si valori pentru a a ne dezvolta si inova, si suntem centrate pe o crestere sustenabila.

Invatam zi de zi sa raspundem dificultatilor si provocarilor, iar cand este pasiune pentru ceea ce faci totul se simplifica pentru ca motivatia vine din suflet. Ne pasa de viitorul nostru, nu credem in beneficii rapide, nici pentru noi, nici pentru comunitatea noastra, credem in performanta pe termen lung.